Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy oldjátok meg az izzadás témát ilyen szituációban?
A menyecskeruhám kiválasztásánál kerültem dilemmába...
Nagyon izzadós típus vagyok, ezer dolgot kipróbáltam már, de akkor sem múlik el az izzadás...apukám is ilyen.
Ebből kifolyólag olyan színű ruhákat választok, amin, ha megizzadok nem látszódik a folt...
De a menyecskeruha nem lehet annyira sötét, hogy a színével "kivédjem" a látványt, épp ezért vagyok kétségbeesve, hogy mit csináljak?!
Nem lehet rajtam hónaljfolt bakker!
Az esküvőnk augusztusban lesz...tehát biztos nem fogunk fázni! Van valami ötlet, vagy praktika, vagy bármi erre a szerencsétlen helyzetre?
Én is brutál izzadós vagyok, szerencsére a ruháimon nem látszik, vagy csak akkor ha már csurom víz... De sima foltok alig.
Talán tripla adag izzadásgátló, kevés folyadékbevitel, hűvösen tartani a helyiséget?
járj el előtte infraszaunázni és mérséklődik az izzadásod mivel kiürül belőled egy csomó víz és a bőrőd is szebb lesz
Vichynek van egy ultra erős izzadsággátlója erre az alkalomra megvenném
Olyan ruhát válassz, amin nincs vagy kevesebb anyag van hónaljtájékon.
30/f
Esetleg a ruha belső oldalára ragassz tisztasági betétet hónalj tájékra. Ha az ilyen olyan folyásokkal megbírkózik akkor nyilván némi sós víz sem okoz gondot. Ráadásul annyira "jó száraz, meleg érzés" hogy már a templomban elòre meg kell gyónnod a tisztelendő úrnak. :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!