Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szituációban még tűrjek vagy lelépjek?
Ugyanebben a szituban voltam. Homokba dugtam a fejem, és áltattam magam azzal, hogy ez csak hullámvölgy, és majd az esküvő után rendbejövünk... Nem mertem lemondani az esküvőt és visszamondani a vendégeket, mert úgy éreztem, hogy az nagy blama lenne, mindenki rajtam köszörülné a nyelvét, vagy jobbik esetben sajnálkozna rajtam. (Meg mindenki faggatna, hogy "mi történt?") Pedig meg kellett volna tennem azt a lépést.
2 év múlva elváltunk.
Szerintem ebböl nem lesz jó házasság, ha már most ennyi probléma van, akkor nem érdemes belevágni.
Ha azzal fenyegetözik, hogy add vissza a gyürüket, akkor én a helyedben visszaadnám, de végleg.
Azt jól látod, hogy késöbb ugyanez lesz, "örülj, hogy elvettelek, ha nem tetszik mehetsz, de a gyerek/lakás/autó/stb marad.
Szóval a legközelebb fogd szaván és váljanak el az útjaitok.
Hogy érted, hogy többen mondják, hogy nem illetek össze?
Mióta nincs együttlét?
Én a helyedben egy nyugodtabb pillanatban beszélnék vele. Azt mondanám, hogy nagyon rosszul esik, hogy a vita hevében fejemhez vágja, hogy adjam vissza a gyűrűt. Hisz az nemcsak egy tárgy, hanem egy szimbólum. A kapcsolatunké. Ha neki ennyit ér ez a dolog, akkor mondja meg, mert nem akarok hülyét csinálni magamból. Ha már rossz ötletnek tartja a házasságot, akkor legyen így, akár halasszuk el egy évvel is akár... stb.
A szexre visszatérve, ha korábbi heti háromnál egy van az nem annyira szörnyű..de ha hetek is eltelnek, akkor ott nagy baj van, hisz az embernek vágyai vannak, amiket valakivel ki kell élnie, vagy a párjával vagy mással.
"és a másik dolog meg az is, hogy ő nem igényli a sexet, a romnatikát, semmit.. mégha kezdeményezek sem"
Lehet ám, hogy meleg. Erre nem gondoltál még?
Szerintem se menj hozzá!
(Mondom ezt én 0 tapasztalattal, de mivel én meleg vagyok, tudom, hogy van ilyen, hogy valaki házassággal akarja leplezni, -és ez az igazán elítélhető, mert a nő életét is elrontja-, nem az, aki őszintén vállalja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!