Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 18 évesen már lehet házasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen már lehet házasodni?

Figyelt kérdés
szülői engedély nélkül...
2010. máj. 8. 18:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg az a barom,aki olyanokat írogat ide,mint Te, utolsó!Mindenkinek joga van akkor házasodni,amikor akar,és ha már elmúlt 18,akkor törvényileg is nagykorú,tehát megteheti!Azt még azért elárulom,hogy valakit nem befolyásol a divat,mert nem birka,hanem ember,és az érzéseire hallgat,nem mások véleményére!Mondjuk lehet,hogy ez Neked új, ,,kedves" utolsó válaszoló.
2010. máj. 8. 18:52
 12/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos válaszokat!

szerintem rájön mindenki, melyik nem volt az:)

2010. máj. 8. 18:55
 13/23 A kérdező kommentje:
eddig mindig az eszemre halgattam és nem voltam boldog... talán azért, mert a boldogság a szívünkben van
2010. máj. 8. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:
19%
18:44! Egyetértek veled,teljes mértékben!:)
2010. máj. 8. 22:46
 15/23 anonim ***** válasza:
33%
18:44,és utolsó: tuskók vagytok,teljes mértékben!!!Egyébként nem értem,miért is barom,aki nem a Ti elvárásaitok szerint él,de elárulok egy titkot:a legnagyobb idióta az,aki annyira szerencsétlen,hogy a saját magánéletét nem bírja normálisan alakítani,aztán eljátssza képmutató módon,hogy az a helyes,ahogy ő él,és ő így érzi jól magát.Nyilván,mert bevallani,hogy savanyú a szőlő,nehezebb feladat lenne.
2010. máj. 8. 23:17
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó,orvos látott már?
2010. máj. 8. 23:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Nincs szükségem rá,ellentétben Veled,aki érvelni és értelmesen fogalmazni még nem tud,de mások lebarmozása már nagyon megy.Gratulálok!
2010. máj. 9. 11:41
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

"a legnagyobb idióta az,aki annyira szerencsétlen,hogy a saját magánéletét nem bírja normálisan alakítani,aztán eljátssza képmutató módon,hogy az a helyes,ahogy ő él,és ő így érzi jól magát.Nyilván,mert bevallani,hogy savanyú a szőlő,nehezebb feladat lenne."

6 éve van barátom,ebből 5 éve együtt élünk.Jó a kapcsolatunk,ettől függetlenül nem akarunk házasodni.18 évesen sem akartunk,pedig annyi idősen sok hülyeség kipattan az ember agyából.

2010. máj. 9. 12:07
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

Büszke lehetsz magadra lány létedre,hogy lebarmozod azt,aki nem ugyanúgy gondolkodik,mint Te,ráadásul 6 éves kapcsolattal a hátad mögött.Attól,hogy Te nem akartál házasodni sem 18 évesen,sem most,más még akarhat,akár 18 évesen is,és nem Te fogod eldönteni,hogy ez baromság-e vagy sem.Az meg aztán édes mindegy,hogy mikor volt divat,van,aki nem a divatot követi,hanem saját maga hozza meg a döntéseit.Engem ez húzott fel a legjobban,hogy Te megítélsz egy embert egy döntése alapján úgy,hogy nem is ismered!Ha Neked jogod van őt lebarmozni,hát nekem is Téged leidiótázni,amiért ilyeneket mondasz/írsz!Elszégyellheted magad,amiért ilyen csőlátású vagy!

Ráadásul egy lánytól,aki x éve komoly kapcsolatban él,többet néznék ki ennél az unintelligens viselkedésnél,de hagyjuk.Részemről lezárom a vitát,mert értelmetlen.csak felhúznak az ilyen csökött agyú emberek.

Függetlenül attól,hogy kamu-e a kérdés,vagy sem.

Egyébként 18 évesen jogilag,és erkölcsileg is bátran megteheti,hoyg szülői engedély nélkül házasodik.Bármennyire is hihetetlen,akad olyan ember,aki akkor akar,nem csak olyan,aki még 40 évesen is szingli.

2010. máj. 9. 13:32
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Elszégyelltem magam! :D További szép napot!!! ×D
2010. máj. 9. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!