Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen már lehet házasodni?
köszönöm a hasznos válaszokat!
szerintem rájön mindenki, melyik nem volt az:)
"a legnagyobb idióta az,aki annyira szerencsétlen,hogy a saját magánéletét nem bírja normálisan alakítani,aztán eljátssza képmutató módon,hogy az a helyes,ahogy ő él,és ő így érzi jól magát.Nyilván,mert bevallani,hogy savanyú a szőlő,nehezebb feladat lenne."
6 éve van barátom,ebből 5 éve együtt élünk.Jó a kapcsolatunk,ettől függetlenül nem akarunk házasodni.18 évesen sem akartunk,pedig annyi idősen sok hülyeség kipattan az ember agyából.
Büszke lehetsz magadra lány létedre,hogy lebarmozod azt,aki nem ugyanúgy gondolkodik,mint Te,ráadásul 6 éves kapcsolattal a hátad mögött.Attól,hogy Te nem akartál házasodni sem 18 évesen,sem most,más még akarhat,akár 18 évesen is,és nem Te fogod eldönteni,hogy ez baromság-e vagy sem.Az meg aztán édes mindegy,hogy mikor volt divat,van,aki nem a divatot követi,hanem saját maga hozza meg a döntéseit.Engem ez húzott fel a legjobban,hogy Te megítélsz egy embert egy döntése alapján úgy,hogy nem is ismered!Ha Neked jogod van őt lebarmozni,hát nekem is Téged leidiótázni,amiért ilyeneket mondasz/írsz!Elszégyellheted magad,amiért ilyen csőlátású vagy!
Ráadásul egy lánytól,aki x éve komoly kapcsolatban él,többet néznék ki ennél az unintelligens viselkedésnél,de hagyjuk.Részemről lezárom a vitát,mert értelmetlen.csak felhúznak az ilyen csökött agyú emberek.
Függetlenül attól,hogy kamu-e a kérdés,vagy sem.
Egyébként 18 évesen jogilag,és erkölcsileg is bátran megteheti,hoyg szülői engedély nélkül házasodik.Bármennyire is hihetetlen,akad olyan ember,aki akkor akar,nem csak olyan,aki még 40 évesen is szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!