Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért olyan ördögtől való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ördögtől való hogy nem lesz esküvői fotózásunk?

Figyelt kérdés
Sem jegyesfotózás, meg semmi. Az ok nagyon egyszerű, mindketten utáljuk a ha minket fotóznak és egyikőnk sem fotogén arcú. Nem vagyunk nagy facebookozok, oda sem akarnánk fotókat feltölteni. A gond hogy az egész rokonság fel van háborodva, hogy ilyenről még nem is hallottak és mekkora hülyeség, meg majd nem tudunk mit mutogatni a gyerekeknek. Viszont gyerekként és most is én halálra untam magam mikor a friss házasok jöttek és végig megmutatták azt a több száz esküvői fotót, kb. ugyanolyan volt az összes. Meg alapból unalmasak az esküvői fotók. V
2017. febr. 2. 12:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ti dolgotok, ha nem szeretnétek, ehhez senkinek semmi köze.

Nekem csak az a furcsa, hogy mindenki azt hiszi, hogy az esküvői képek mind unalmasak és beállítottak. Szerintem, ha ezeket a képeket az ember a saját egyéniségéhez igazítja (és nem foglakozik azzal, hogy furcsán néznek rá sokan) tök jó képek születhetnek, olyanok amiket Ti otthon nem csináltok meg.

Én is utálom, ha fotóznak, én se akartam fotóst, de végül a férjem kedvéért bele egyeztem és nem bántam meg. Ragaszkodtunk ahhoz, hogy "önmagunk" legyünk, így mivel nekünk kutyasulis ismerkedésünk volt a képekbe is ezt vittük bele. Először a fotósunk is furcsán nézett mikor mondtuk, hogy őrző-védős fotózás lesz, de végül tök jó képek készültek, tök jó hangulatban.

2017. febr. 2. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ördögtől való. Igazából én sem akarok majd ezer beállított "profi" (=mű) fotót. De azért lesz pár családdal, barátokkal.
2017. febr. 2. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Pedig csinalhatnatok ti is azt, amit egyszer lattam, menyasszony es volegeny kioltozve a Westendben a Niagara vizeses elott fotoztattak magukat, meg a kirakott disznovenyek koze bujtak be... :DD
2017. febr. 2. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Nekünk sem volt és köszönjük szépen túléltük. A rokonok is túlélték.

Aki akart fényképezhetett, össze is gyûlt egy albumra való kivàló kép.

Ördögbôl eddig kettô van otthon, de ôk nem a profi fotós hiànya miatt léptek be az életünkbe :)

2017. febr. 2. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szerettem nézegetni a szüleim esküvős fotóit, még véletlenül sem volt mind ugyanolyan, kb.-ra sem. Sajnos a nagyszüleimről nem készült esküvői fotó, szegények is voltak, meg háború is volt, de ha készült volna biztos eltettem volna emlékbe, úgy is, hogy már rég nem élnek.
2017. febr. 2. 23:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről érdemes lehet, megnéznetek egy-két valóban felső kategóriás fotós munkáit, mert könnyen előfordulhat, hogy a magát profiként beállító amatőr informatikatanár képei nem hoznak lázba benneteket de egy igazán jó fotós képein már el tudnátok képzelni magatokat (bár ez utóbbi olyan összegbe kerül amit egészen biztosan nem fogtok rászánni, pont a fentiek miatt).

Esküvőfotósként mondom, hogy nem ördögtől való. Mindenki más, mindenkinek más a fontos. Ha ennyire ellene vagytok, a fotósnak is csak kínszenvedés lenne benneteket fotózni, Ti pedig feleslegesen kidobott pénznek éreznétek. Arra költsetek ami számotokra fontos, amitől Ti ünnepnek érzitek és egyáltalán nem kell, hogy ez a fotós legyen.

Sok boldogságot! :)

2017. febr. 3. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok, még egy dolog: Attól, hogy a piac tele van szerencsétlen kóklerekkel akik pártízezerért elmennek esküvőzni, még azért lehet találni valóban jó esküvői fotósokat és mint kb. mindent ezt is lehet világszínvonalon űzni itthon is (és van is aki így tesz). Szóval attól, hogy valami profi, egyáltalán nem biztos, hogy mű, vagy, hogy az összes kép ugyanolyan lesz. Lehet persze a tűző napon esküvői képeket készíteni a ceremóniák előtt, délben, a közeli parkban fát ölelgetve, meg lehet megfelelő körülmények között, a naplementében mondjuk a horvát tengerparton, rászánva az időt (jegyes fotózás) arra, hogy a fotós kiépítse a megfelelő kapcsolatot a párral és ezáltal meg tudja mutatni azt amit egymás iránt éreznek, természetes reakciókat, érintéseket, simításokat stb... Nem kell ennek feltétlenül izzadtságszagú szenvedésnek lennie, de akarnotok kell, hogy jó képeitek legyenek és tennetek kell érte. Ti viszont nem akarjátok. (Ezeket a sorokat csak a többieknek írtam le.)
2017. febr. 3. 10:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Azzal már most érdemes megbarátkozni hogy ha nem követitek az "elfogadott" sémát: nem lesz semmi aminek mindenki egységesen fog örülni,mindig van egy-egy ember akinek nem tetszik és esetleg még hangot is ad ennek esetleg később is... pl anyós vagy barátok. Vagy elfogadjátok és nem kapcsolódtok be ha szóba hozzák vagy mérgelődtök. A ti esküvőtök. Ti fizetitek 100%ig? Akkor jogos MAX a felháborodás ha adnak bele pénzt a szülők, rokonok.

Én a fotósról nem mondanék le, egy kreatív fotózás nagyon jó dolog, hatalmas a választék, el tud kapni olyan pillanatokat amiket jó lesz évek múlva látni, lesifotókat, egy idő után észre se veszi az ember hogy ott van a fotós. Azért magunknak akarnék pár fotót legalább, családdal, barátokkal. A szülőknek ez egy emlék, ők szeretik a kézzelfogható dolgokat vagy később amikor már nem lesz minden annyira fitti top emlékekből, legalább egy pár kép segít. Ha ne adj isten bármi történik van kép legalább.

Nálunk végül 2 fotós is lett, két különböző nézőpontból fotóztak. Rengeteg kép készült, kiválogattunk kb 15-t és azt egy Drive-on megosztottuk az ismerősökkel/barátokkal, rokonok kaptak 2-2 képet keretben (egyet amin velünk vannak, egyet amin csak ők ketten - tesóm a párjával és a szüleim). A többi a miénk, egy albumba beletettük, elővenni annak szoktuk aki kéri! Viszont a kislányunk arcát sose fogom elfelejteni amikor már elég nagy volt és először látta azokat a képeket! :) Én is kiskoromban imádtam anyukámék esküvői képeit nézni, mai napig előttem vannak, valahogy meghatározta az életem hogy fontos a család, az összetartozás.

2017. febr. 6. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!