Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok úgy az esküvőt, hogy épp akkor lesz meg a mensitek?
Szerintem mindenki vállalná, mi mást tehetne? lefújja a hónapokkal előre elrendezett vacsorát, hivatalt, helyet, vendégeket?
Kellemetlen, de szeláví.
Lehetőleg előre úgy tervezném, hogy ne akkorra legyen meg.
De ha mégis úgy jön ki, akkor ez van... Begyógyszerezném magam és megpróbálnám a körülményekhez képest jól érezni magam.
Amikor az időpontot terveztük, alapból úgy lőttük be, hogy ne menstruáljak akkor. Ha ennek ellenére valahogy mégis besikerülne, azért az nem lenne ok az esküvő lemondására/eltolására. Szerintem minden bnőmnek adnék egy-két tampont, h tartsák maguknál, aztán ha menni kell, elkapom a legközelebbit, és megyünk. xD
Amúgy úgy tudom, vannak ilyen esküvői ruhához passzoló szütyők is, de szerintem zavaró lenne azzal bulizni... nemt'om... a lényeg, h úgyis megoldanám valahogy, nehogymár a világ egyik legtermészetesebb dolga tönkrevágja az esküvőnket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!