Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy kérte meg a párotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérte meg a párotok a kezeteket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 20:17
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem a legromantikusabban. :)

A megismerkedésünk évfordulóján elvitt a kedvenc rockopera-előadásomra, utána pedig felvitt ahhoz a kilátóhoz, ahol az első csókunk "elcsattant". Gyönyörű nyári éjszaka volt, csodásak a lenti városi fények, s egyszer csak letérdelt elém és feltette a nagy kérdést.

Ilyen lánykérésre szerintem nem lehet nemet mondani, bár én egyébként se mondtam volna nemet, hiszen Ő a életem szerelme.

Ennek már lassan 7 éve, 6 éve házasok vagyunk s már egy tündéri kislányunk is született :)

2010. máj. 3. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem tőle, hogy Édesem, te nem akarzs nősülni? Azt mondta, majd elvesz ha terhes leszek. Mondtam az már nem jó. Megkérdezte, akkor mikor vegyen el? Mondtam, hogy hát előtte. Azt mondta, jó és visszafordult aludni.

Hát mit ne mondjak nem erről álmodoztam 18 éves koromban:DDD

2010. máj. 3. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom képeslapot küldött emilben, és szorgalmasan figyelte mikor nézem már meg őket.Nekem tettszett ez a megoldás:)Aranyos.
2010. máj. 3. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a párom most sunyiskodik ez ügyben:) ha megvolt majd leírom:))
2010. máj. 3. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Közölte velem, hogy szerinte Isten minket egymásnak teremtett, és ha én esélyt látok arra, hogy tényleg így van, találkozzunk gyakrabban. Ha nem, felesleges bármibe belekezdeni. (Addig egyáltalán nem jártunk egymással, ugyanabba a gyülekezeti ifjúsági csoportba jártunk hetente egyszer.)

Három hét múlva mondtam neki, hogy találkozzunk gyakrabban, majd egy hétre rá, hogy rendben, hozzámegyek feleségül. Nekem ő volt életem szerelme akkor már 2 éve. 15 éve boldog házasok vagyunk, 4 gyerekkel.

2010. máj. 4. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, én is pont erről álmodoztam 18 évesen. Én is jártam gyülekezetbe. Amiről írsz, a hívő fiatalok 99%-ának nem adatik meg.

Ma már a képébe röhögnék annak, aki azt mondaná, hogy Isten ezt mutatta meg.

De valaha csak így tudtam elképzelni a házasságot, istentől elvéve. Most meg együttélek egy sráccal, jobban szeretem az életemnél is, de tudom, hogy az a fajta bizonyosság, hogy Istentől van, sose fog minket összetartani. Mégis Ő volt az első és valószínű az utolsó fiú az életemben, aki mellett úgy éreztem hazaértem.

2010. máj. 4. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazi mozifilmbe illő, amikor hazaértem vacsi és egy gyönyörű csokor virág fogadott (rögtön tudtam), és ami ebben igazán nagy teljesítmény, hogy életében elősször főzött, kivett egy nap szabit titokban és majdnem egész nap ezt csinálta:)
2010. máj. 7. 19:28
 8/8 anonim válasza:
hát az én sztorym vicces: az nap felfigyeltem h nagyon sürün mondja h szeretlek, de komolyan minden egyes pillantásnál, furi volt, na de mindegy mondom.....biztos. jött az este kérdezi van e kedvem elmenni vacsizni, jaj mondom fáradt vagyok , de tudni kell h aznap volt a szülinapja, nem halasztanánk el hétvégére? ő még akkor is erősködött h tuti nem akarsz elmenni? megfogod bánni, nem mondom majd legközelebb és a végén nem mentünk el és otthon kértem meg a kezem de azt a pillanatot a mai napig nem felejtem el azok a gyönyörű szavak, könnyes szemek.....nem bántam , jah és rá 1 évre ismét megerősítette az igenemet, de akkor már elmentem vacsizni és ismét igent mondtam, oly annyira h tavaly volt az esküvőnk:DDDD
2010. máj. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!