Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az esküvői csokrom?
Gömb csokrot nem nagyon szeretnék,de a koszorúslányoknak lehet hogy olyan lesz.Tudtok nekem ajánlani??Honlap,kép...stb.Mindent szívesen fogadok!!!
Köszönöm előre is!!!
Szia!
Én nehéz eset voltam a virágosnak,határozott elképzelésem volt olyannyira, hogy fel akart venni dolgozni mondva azt akinek ilyen ízlése van....
Sok mindentől függ, hogy milyen legyen a csokor: ruha, hajszín, hogyan fogod viselni a frizurádat, milyen szabású a ruhád, a vőlegényed öltönye....
Pl: ha magas vagy ne válassz nyújtott formájút a kerekdedebbek pedig ne válasszanak bidermeier, tömött kerek csokrokat.....
Gondold végig és bízz magadban a választás terén!
17:11-s vagyok bocsesz a link lemaradt :D:D
itt van sokféle:)
Én majd jövő májusban fehér fréziát és/vagy tulipánt szeretnék:):) most :), de mindenképp fehér, vagy vmi nem túl szineset, max. halványlilát:)
De fontos szempont sztem az is, hogy bírja a virág, nehogy 1-2 óra múlva már lankadt legyen!
Sok boldogságot:)
az enyém ilyen volt gyönyörűűű mint amilyet álmodtam
13:56!!!
Ha nem túl pofátlan kérdés,akkor mennyibe került a csokrod???Tényleg nagyon gyönyörű!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!