Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az esküvői csokrom?
Figyelt kérdés
Gömb csokrot nem nagyon szeretnék,de a koszorúslányoknak lehet hogy olyan lesz.Tudtok nekem ajánlani??Honlap,kép...stb.Mindent szívesen fogadok!!!
Én imádom az eskövőket. Az én csokrom is gömb volt. Nagyon sok halvány rózsaszín rózsa és közötte gyöngyökkel és zölddel. Iszonyú nehéz volt, majd leszakadt a kezem, viszont szép volt és ez kárpótolt. [link]
2010. ápr. 30. 14:38
5/21 anonim válasza:
Azt kell először megnézni hogy milyen a ruhátok stílusa,színe,stb,és ahhoz mérten kell a csokrot kiválasztani.Egy virágkötőnek ezt elmondod,ő pedig el fogja mondani,vagy jobb esetben köt néhány próbacsokrot,hogy melyik tetszene.Nekem személy szerint a kisebb méretű,szolid,egyedi kötésű csokrok tetszenek,amik lefelé ívelnek,tehát szerintem se gömb legyen:)
2010. ápr. 30. 14:39
6/21 anonim válasza:
Te is aztán sok fantáziával lettél megáldva. Kérdezd meg inkább anyudat v valami hozzátartozódat, ne idegeneket. :S
Drága 15:08-as!!!Kritizálni ismeretleneket illetlenség.Te inkább ezt kérdezhetted volna meg édesanyádtól.Ha nem tetszik a kérdés ne írj kommentet.Senki nem kíváncsi az ilyen hozzászólásokra.Szerintem.
A többieknek köszönöm az eddigi ötleteket,igazán szépek a csokrok!!:):)
2010. ápr. 30. 15:24
9/21 anonim válasza:
A csokrot nekem a volt vőlegényem vette a mostani férjem igaz 22 éve.Vele válasszatok nekem piros rozsa félhosszu volt
Gyöny a bánat könnycsepp szimboluma eszedbe ne jusson.
A rozsa a szerelemé KIVÁNOM HOGY BOLDOG LÉGY:Nem a csokron mulik.
2010. ápr. 30. 17:03
10/21 anonim válasza:
Nekem ilyenem volt, annyi különbséggel, hogy volt valami ezüstös gyöngyös akármi. Gyöngy a sírás jele? Ugyan már ne foglalkozz ezzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!