Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre lehet vinni kutyát?
Akinek nincs kutyája, nyilván nem érti meg a kérdezőt.
Ha én most házasodnék én is vinném a kutyáimat (pedig ők egy kicsikét nagyobbak :)). A templomba talán nem, addig hagynám őket otthon pihenni, nekik is fárasztó az egész éjszakai jövés menés. De utána a lagziba kit zavarnának. Nem fér el ott két kutya? Ha jól neveltek, nem ugatnak, nem harapnak miért ne mászkálhatnának ott? Elsőre azt mondtam volna a vendégek körében is sikert aratnának, bár ahogy elnézem a válaszadók többségét... :(
Én szívesen pesztrálnám vagy családtag vagy barát esküvőjén a kutyákat :)
1. Elvárás egy gazditól, hogy 3 hétre nem hagyja magára a kutyáit, de ahol megszálltok, ott lehet hagyni fél napra.
2. Szerintem a sok indegen ember közé vinni a kutyát egy zárt helyre - állatkínzás, főleg ruciban, ami szerintem nevetséges is, de ez az én véleményem, te gondolhatod másképp. (A kutya az kutya, nem bohóc, ha igazán szeretnéd őket, akkor nem magadat szórakoztatnád velük, hanem azt néznéd, nekik mi a legjobb. Mert amire készülsz, az biztosan nem.)
3. Számolj azzal, hogy végigugatják/nyüszítik a szertartást, a templom klasszul visszhangzik. Ezt utólag majd a videófelvételen is hallhatjátok, mert el fogja nyomni az ugatás a beszédet. De... te tudod.
Ja, akkor a fejletteb országok hülyék ugye hogy beengedik? :) Amúgy nem tudom ti hol éltek... Biztos falun ahol a kutya hordóban lakik kiláncolva és azé van hogy ugasson oszt elél a csontokon. Csakhogy ez már kissé elavult. Vagy csak soha az életbe nem volt még kutyátok! Ismétlen, JÓLNEVELT, NORMÁLIS kutya nem ugat sehol sem ahol nem kell és végig bír várni amennyit csak kell! Kutyiskola, versenyek, kutyás sportok. Valmelyikről is hallottatok már? Sok idegen ember meg kutya és MINDENKI ÉLVEZI, mert a mai kutyák így vannak nevelve! És nem az a jó nekik ha otthon ülnek egész életükben. A ruha meg nincs kőbe vésve még simán le lehet róla beszélni a gazdát. Bár nem tudom hogy miért lenne rossz a kutyának ha van rajta egy darab textil. Vannak pici rövidszőrű kutyák, senki nem szól meg ha télen adsz rá kabátkát. Ez mennyivel más? Ha valaki nevet is rajta, az a kutyának nem számít mert ő azt nem érti... De a pici kutyák inkább elbűvölik az embert, az lenne legfeljebb a vicces ha egy rotira adnál tüllruhát...
Halandi kéne a korral emberek!
Szia! Először is Sok Boldogságot kívánok nektek!
Írtak itt olyanok, akiknek van kis kedvencük, és akiknek nincs. Nyilván van ilyen-és olyan vélemény.Teljesen megértelek, mi is külföldön élünk, nekünk cicáink vannak.
De az én válaszom: Valószínű, hogy esetleg a pappal, és az étteremmel is meg kell beszélni, mert nem szokványos dolog.(kis pénzért lehet) Én is sajnálom, hogy ki maradnak a dologból a cicák, de valószínű pár fotó lesz velük. Úgy tervezzük, hogy hazajönnek tesómmal, és egy pár órára(kb. déltől este 7 ig) macskapanzióban lesznek. Mivel tesóm nem nagy lagzizós, vacsi után elmegy értük, és anyukámék házába viszi őket, és ott is marad velük.
Szóval, ha nem engedik meg, hogy ott legyenek, akkor keressetek valakit, aki tud rájuk vigyázni(kutyaszitter), vagy egy állatpanzió pár órára. Ha megengedik, akkor is legyen egy B tervetek, hogyha pl. a mulatságon félnének, és haza kell őket vinni, vagy bármi egyéb...
Gratulálok!
Mi is magunkal hoztuk a kutyánkat az esküvőnkre, mert mindenhova visszük, ahova csak lehet. Persze a szertartáson és a lakzin nem volt ott.
Egész nap jött velem. Ő megszokta, hogy viselkednie kell a fodrásznál, kozmetikusnál. Legtöbbször bealszik valamelyik sarokban. :) Egy óra körül volt a fotózás, oda is elvittük, mert szerettem volna vele is képeket. (Szuper jók lettek. :) ) Négykor volt a házasságkötés, oda nem már nem jött.
Otthagytuk a szállodában fél négy körül. Este a vacsora után a Tesóm gyerekei elmentek érte és kb két órát sétáltak vele, aztán visszavitték a szobába. Semmi baja nem volt, és nekünk sem kellett arra figyelni, hogy mi van vele.
Persze a te döntésed számít. de én nem javaslom, hogy magaddal vidd.
Nálunk sok volt a kisgyerek és az idős ember. Az idősebbek nem mindig tudnak vigyázni, megilyeszthetik, véletlen ráléphetnek. A kicsi gyerekek meg még nem tanulták meg, hogy ne bántsák, ne húzzák a szőrét, ne nyúlkáljanak a szájában. Az anyukáik meg azt nem tudják, hogy nem hal meg egy gyerek, ha ránéz egy kutya.
Mivel Te sem gyakran találkozol a leendő vendégeiddel, én azt javaslom, hogy ezeket is fontold meg mielőtt döntenél.
Sok boldogságot! :)
Nekünk szűk körű családi esküvőnk volt.
És a kocsinkban, a helyén megvárt a kutyusunk is :-)
Nagy lagziba nem vittük volna el.
De ez mindenkinek a saját, személyes döntése (na meg a párjáé)
Ha te arra élvezel ha az esküvőd napján kiskutyák futkosnak csiniben, akkor hajrá. És ők kapják majd el az esküvői csokrot is? Vagy még jobb! Mond neki. "Adjál puszit apának"
De talán vehetsz is ilyen kis esküvői fifike tartó rózsaszín retikült amibe belefér két rózsaszín dajerolt műkörmös csinibe öltöztetett csivava.
Beteg állat az, aki az esküvőjén ilyenekkel foglalkozik. Hagyd otthon a dögöt az anyósra. (legalább tesz egy jó dolgot is az életben) vagy követ a nyakába és a folyóba vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!