Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre lehet vinni kutyát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre lehet vinni kutyát?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy pl.:templomba meg az utána következő lagziba lehet-e?A saját esküvőmről lenne szó,de itt ugye nem csak én döntök.Volt valakinek kutyus az esküvőjén?
2010. ápr. 27. 19:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
27%
Persze, és majd a többi kutyával, macskával játszik az asztal alatt.
2010. ápr. 27. 20:02
 2/31 anonim ***** válasza:
88%

hát attól függ milyen . . . ha ilyen kisfajta ari akkor buli céljából őt is be lehetne öltöztetni ^^ :D

amúgy templomba nem hiszem h. kéne :S inkább maradjon kint vele v.ki :)

2010. ápr. 27. 20:02
 3/31 anonim ***** válasza:
84%
Templomba semmiképp ne vidd. A lagziba meg szerintem a kutyus miatt ne. Nem hiszem, hogy szeretné a zajt, ami ott van.
2010. ápr. 27. 20:04
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
vinni lehet, de úgy fognak rád nézni a többiek, mint a savanyú párizsira!
2010. ápr. 27. 20:04
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
nem tenném
2010. ápr. 27. 20:06
 6/31 A kérdező kommentje:
A saját esküvőmön nem nagyon érdekel,hogy ki,hogy néz.Azt is el is felejtettem írni,hogy külföldön élünk és 3hétig nem szívesen hagynám őket itthon egyedül.Talán így már érthető.Igen ketten vannak.Szóval unatkozni nem fog.Kisspitzek és tuti lesz ruhájuk is.
2010. ápr. 27. 20:10
 7/31 anonim ***** válasza:
52%
Azt hallottam, hogy valaki a pici babáját viszi az esküvőjére, de hogy kutyát...? Nekem az is furcsa, hogy karonülők sírnak, picik totyognak a szertartás alatt, de mások szerint miért ne lehessen ott a kisgyerek a szülei esküvőjén. Mások ajánlották, hogy a konyhán, utazó ágyban le is lehet fektetni. Ilyen erővel a lakomán szaladgálhat a kiskutya. De ha a vendégek is ilyen igénnyel lépnek fel?
2010. ápr. 27. 20:10
 8/31 anonim ***** válasza:
53%

A kérdező kommentje:

A saját esküvőmön nem nagyon érdekel,hogy ki,hogy néz.Azt is el is felejtettem írni,hogy külföldön élünk és 3hétig nem szívesen hagynám őket itthon egyedül.Talán így már érthető.Igen ketten vannak.Szóval unatkozni nem fog.Kisspitzek és tuti lesz ruhájuk is.

AKKOR MI A FA.ZÉRT KÉRDEZED??

2010. ápr. 27. 20:13
 9/31 A kérdező kommentje:
Csak,hogy a templomba bemehet-e?Kisokos!Az valóban nem érdekel ki mit gondol,csak az,hogy beengedik-e őket?Meg az hogy volt-e már kiskutya valakinek az esküvőjén?OOo
2010. ápr. 27. 20:19
 10/31 A kérdező kommentje:
Amíg eszünk természetesen el lesznek kerítve addig ők is esznek.De a legfontosabb,hogy engedjék be őket.Más is hozhatja a kiskutyáját.
2010. ápr. 27. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!