Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre lehet vinni kutyát?
Még sosem láttam kutyát templomban,sőt semmilyen állatot.Abban viszont van valami,amit az egyik hozzászóló írt,pénzzel manapság az egyháznál is mindent meg lehet oldani.
Valóban a te esküvőd,azt csinálsz,amit akarsz,de utólag se sértődj meg,ha a vendégek tényleg pofákat fognak vágni.
Jézusom,templomba nem lehet bevinni egy kutyát. Illetlenség és nem is oda való.
De jó el lesznek a kiskutyusok kerítve az esküvő alatt, külön terítéket is kapnak és kutyamenüvel a vacsorából? Én az ilyet sosem értettem meg. A kutya az kutya. Ok, hogy 3 hétre nem tudod egyedül hagyni na ezért egy esküvőn nevetséges a kiskutyus (gyűrűt is vihetné mi:) )
És egyántalán mi az, hogy a templomba????
Már az emberek nem tudnak újabb és újabb marhaságokat kitalálni a lakodalomra és az esküvőre?
miért lenődöm meg még mindig!
l/ Minek hívsz vendégeket,ha nem érdekel a véleményük ? Gondolod,hogy örülnek majd,ha két elkényeztetett kutya szaladgál és ugat a lábuk körül?
2/,Kivel akarsz összeházasodni? A pároddal vagy a kutyákkkal? Hagyd otthon a kutyákat,ha nem akarod,hogy bohózatna fulladjon az esküvő !
3/ Egyetlen szertartás sem tart 3 hétig,max, 1 órahosszáig . Ha 3 hétről beszélsz,az talán azt jelenti,hogy az ebeket a nászútra is magaddal viszed? Jó kis nászút lesz,ha nem egymással foglalkoztok,hanem a kutyáiddal.
Már nem azért de egy kisgyerek és egy normális, jólnevelt kutya között van különbség és bizony a kutya javára mégha erről a kisgyerek nem is tehet. A zaj és azt hogy nyugton kell maradnia egy jó kutyának el kell viselni. Míg egy kisgyerek ezt nem tudja megtenni egy bizonyos korig. Sokszor láttam hogy kutyabolondoknak a kutyája is ott van esküvőn, bár nem ebben az országban, de sajna nem tudom hogy beengedik-e őket!
Nekem tuti kutyás esküvőm lesz! xD
Neked lehet,hogy egy kutya csak egy kutya.De vele többet kommunikálok,mint azokkal a rokonaimmal akik ott lesznek az esküvőn.Ezt nem divatból teszem.Szerintem nagyobb állatkínzás otthon hagyni 3hétig szegényt.Ugyan azt eszi,mint mi.
Ilyen kiskutyám van.
Templomba nem lehet állatot bevinni. Ha már valamilyen okból Isten színe előtt szeretnétek összekötni az életeteket, akkor tiszteljétek meg!
Nem goromba szeretnék lenni, csak nem értem, hogy akinek nem számít a vallás és a hit, az miért esküszik templomban. Arra ott az anyakönyvvezető... Hogyha hisztek, akkor pedig tudnod kell, mint illik és mit nem Isten házában.
Arra az egy estére, amíg a lagzi tart (vagy pár órára, amíg a templomban vagytok) szerintem nyugodtan találhatsz nekik valaki ismerőst, szomszédeot vagy csak egyszerűen egy kutyaszállodát, ahol elvannak és jól el is látják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!