Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre lehet vinni kutyát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre lehet vinni kutyát?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy pl.:templomba meg az utána következő lagziba lehet-e?A saját esküvőmről lenne szó,de itt ugye nem csak én döntök.Volt valakinek kutyus az esküvőjén?
2010. ápr. 27. 19:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
Paptól függ. Régen biztos úgy vette volna a pap, hogy nem illendő egy szertartás komolyságához, de most az a divat, hogy aki fizet, az diktál. De biztos rábízod a násznép tagjaira a kutya ölben tartását. Azért Te ne vedd öledbe őket, meg a csokrot is tartsd!Gondold, ha a papot megugatja a kiskutya, oda a komolysága az egésznek.Görög katólikus esküvőn voltam, min 60 percig lamentált a pap, én is majdnem megőrültem, azt mondtam soha többet. Hát egy kutya.
2010. ápr. 27. 20:25
 12/31 anonim ***** válasza:
58%

Még sosem láttam kutyát templomban,sőt semmilyen állatot.Abban viszont van valami,amit az egyik hozzászóló írt,pénzzel manapság az egyháznál is mindent meg lehet oldani.

Valóban a te esküvőd,azt csinálsz,amit akarsz,de utólag se sértődj meg,ha a vendégek tényleg pofákat fognak vágni.

2010. ápr. 27. 20:34
 13/31 anonim ***** válasza:
40%

Jézusom,templomba nem lehet bevinni egy kutyát. Illetlenség és nem is oda való.

De jó el lesznek a kiskutyusok kerítve az esküvő alatt, külön terítéket is kapnak és kutyamenüvel a vacsorából? Én az ilyet sosem értettem meg. A kutya az kutya. Ok, hogy 3 hétre nem tudod egyedül hagyni na ezért egy esküvőn nevetséges a kiskutyus (gyűrűt is vihetné mi:) )

És egyántalán mi az, hogy a templomba????

Már az emberek nem tudnak újabb és újabb marhaságokat kitalálni a lakodalomra és az esküvőre?

miért lenődöm meg még mindig!

2010. ápr. 27. 20:36
 14/31 anonim ***** válasza:
40%

l/ Minek hívsz vendégeket,ha nem érdekel a véleményük ? Gondolod,hogy örülnek majd,ha két elkényeztetett kutya szaladgál és ugat a lábuk körül?

2/,Kivel akarsz összeházasodni? A pároddal vagy a kutyákkkal? Hagyd otthon a kutyákat,ha nem akarod,hogy bohózatna fulladjon az esküvő !

3/ Egyetlen szertartás sem tart 3 hétig,max, 1 órahosszáig . Ha 3 hétről beszélsz,az talán azt jelenti,hogy az ebeket a nászútra is magaddal viszed? Jó kis nászút lesz,ha nem egymással foglalkoztok,hanem a kutyáiddal.

2010. ápr. 27. 20:39
 15/31 anonim ***** válasza:
53%

Már nem azért de egy kisgyerek és egy normális, jólnevelt kutya között van különbség és bizony a kutya javára mégha erről a kisgyerek nem is tehet. A zaj és azt hogy nyugton kell maradnia egy jó kutyának el kell viselni. Míg egy kisgyerek ezt nem tudja megtenni egy bizonyos korig. Sokszor láttam hogy kutyabolondoknak a kutyája is ott van esküvőn, bár nem ebben az országban, de sajna nem tudom hogy beengedik-e őket!

Nekem tuti kutyás esküvőm lesz! xD

2010. ápr. 27. 20:39
 16/31 A kérdező kommentje:

Neked lehet,hogy egy kutya csak egy kutya.De vele többet kommunikálok,mint azokkal a rokonaimmal akik ott lesznek az esküvőn.Ezt nem divatból teszem.Szerintem nagyobb állatkínzás otthon hagyni 3hétig szegényt.Ugyan azt eszi,mint mi.

[link]

Ilyen kiskutyám van.

2010. ápr. 27. 20:43
 17/31 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok és nem tudom mi ebben a furcsa! Az esküvő legyen már olyan ahogy azt megálmodja akiről szól! Sok embernek igenis fontos a kutyája és nem tudom mi ezen a bohózat! Nyaralni is szoktak kutyával, meg boltokba is bevihetik (már kulturált helyeken nem ebben az országban), a kutya része az életünknek. Szerintem ennél sokkal nagyobb őrültségeket szoktak kitalálni az esküvőkön.
2010. ápr. 27. 20:43
 18/31 A kérdező kommentje:
Mi KÜLFÖLDÖN élünk és 3hétig Magyarországon leszünk.
2010. ápr. 27. 20:45
 19/31 anonim ***** válasza:
65%

Templomba nem lehet állatot bevinni. Ha már valamilyen okból Isten színe előtt szeretnétek összekötni az életeteket, akkor tiszteljétek meg!

Nem goromba szeretnék lenni, csak nem értem, hogy akinek nem számít a vallás és a hit, az miért esküszik templomban. Arra ott az anyakönyvvezető... Hogyha hisztek, akkor pedig tudnod kell, mint illik és mit nem Isten házában.

Arra az egy estére, amíg a lagzi tart (vagy pár órára, amíg a templomban vagytok) szerintem nyugodtan találhatsz nekik valaki ismerőst, szomszédeot vagy csak egyszerűen egy kutyaszállodát, ahol elvannak és jól el is látják őket.

2010. ápr. 28. 01:29
 20/31 anonim ***** válasza:
36%
Elnézést de tud valaki hitető indokot mondani hogy egy ártatlan állat miért miért séreti az istent? Míg persze emberek akármilyenek bemehetnek... Nem tudom mi baja lenne ettől istennek. Az sem tudom muit fáj ha valaki romantikus, nagy ruhá esküvőt akar! Nyugi senki nem veszi az istenetek, vallásotok, templomotok!
2010. ápr. 28. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!