Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szállást nekünk kell fizetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szállást nekünk kell fizetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervezzük az esküvőt, de a szállás témában elakadtunk. A család eléggé szétszóródott, nem sokan laknak a közelünkben. Eddig bárhol voltunk, mindig mi fizettük a szállást, nem is vártam el, hogy a pár fizesse. Most mindenhol azt olvasom, a párnak illik fizetni. Akkor hogy is van ez?

Köszönöm!

2016. nov. 1. 15:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mi Szegedre mentünk úgy, hogy hazajöttünk. Nógrádon pedig intéztek szállást, de mi fizettük. Más a gondolkodás.

Kedves utolsó! Legalább egy bunkóval kevesebb ;)

(Stílus maga az ember)

2016. nov. 2. 08:56
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Bunko az, aki a masikkal akarja megfizettetni, hogy "meghivtak".

De te is bunko vagy, mert nem vagy kepes felfogni, hogy nem mindenki gondolja szerencsere ugy, ahogy te!

Hovatovabb ne indits kerdest se, mert azt se tudod elfogadni. Minek kerdezted akkor???

Valahol te is erzed, hogy ez tipikus faragatlansag massal fizettetni a "meghivast". Mert akkor ez mar nem az!

Ha nem erezned igy, nem is kerdezted volna meg! Errol ennyit. Buta is vagy.

2016. nov. 2. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi nem fizetünk szállást senkinek, pedig nem Bp-en tartjuk, hanem egy kisebb településen Pest megyében.

A legtöbb vendég kocsival vagy vonattal jön. Kocsival nagyjából 45-60 perc az út, a vonat a nyugatiból 35 perc.

A vendégek nagy részéről tudom, hogy alapból hazamennének éjjel/hajnalban kocsival, nem akarnának amúgy sem ott aludni. Akiknek nem megoldható, el tudjuk szállásolni saját házban (6-7 embert).

Meg hát ennyi utazás nehogy már ne férjen bele, a munkahelyemre többet utazom egy átlagos hétköznapon :)

2016. nov. 2. 14:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Én vagyok a buta és bunkó, mert NEM VOLTAM még olyan helyen ahol fizették volna? Édes vagy. Egy szóval nem mondtam, hogy nem fogom kifizetni. Csak míg más képes volt kulturáltan megfogalmazni a véleményét, addig te igenis BUNKÓ voltál. Ezzel zárom, válaszolj nyugodtan.

A többieknek köszönöm szépen, bár buta vagyok, fizetni fogom ;)

2016. nov. 2. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Akinek a szövegértelmezés is meghaladja a képességeit, ne járjon fórumra.
2016. nov. 3. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!