Booking.comon meddig tartanak egy szállást, ha ki kellett volna fizetni, de a "bankkártya autorizációja sikertelen volt"?
Figyelt kérdés
Visszaigazolást kaptam, a foglalásaim között megtalálom és a lemondás is pénzbe kerül. Viszont foglalás után annyit írtak, hogy 24 óráig tartják. Akkor most le van foglalva vagy nem?2016. okt. 13. 09:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem eléggé egyértelmű, ha azt írták, hogy 24 óráig tartják, akkor 24 óráig tartják.
Gondolom nincs fedezet a kártyán, hibásan adtad meg az adatokat, vagy limit probléma van stb.
Ha nem tudják terhelni az összeget 24 órán belül, akkor törlik a foglalást.
2/5 Bence87 válasza:
Ez nem lemondható foglalás, előre kellett fizetni? Ha nem sikerült előre fizetned, akkor érvénytelen a foglalás. Vedd fel a kapcsolatot a szállással, náluk érdeklődj. Ők döntik el, mi van ilyenkor. Ha máshogy nem megy, utald el nekik a pénzt, vagy Paypalon küldd el nekik. Valószínűleg előre kéne fizetned, és utána nem lemondható a foglalás, és ezért cserébe kaptál valamennyi kedvezményt a normál árból, nem?
3/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert már 3 napja lett foglalva, és még mindig ott van. Ciki nem ciki, az a helyzet hogy pont hogy nem szeretném lefoglalni, unokaöcsém "foglalta", amíg kiszaladtam a postáért, el van mentve az összes adatom az oldalon, ő meg valószínűleg nyomkodta (nem volt előtte lezárva), lefoglalta, a 24 órás üzenetre értem vissza, most 260 euro lemondani.
2016. okt. 13. 11:04
4/5 Bence87 válasza:
Ajaj az probléma. Mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a szállással közvetlenül, ne a booking.com-mal, és beszéld meg velük, mert a végső szót a szállás mondja ki! Legalább alkudd le, hogy csak az első éjszakát kelljen kifizetni. De minél előbb vedd fel velük a kapcsolatot, nem szeretik a szállások, ha utolsó pillanatban mondanak le egy foglalást, mert akkor már nincs idejük eladni másnak a szobát, és ott állnak üres szobával, ami nekik pénzkiesés.
5/5 anonim válasza:
Ha nem fizeted ki, következmény nélkül törölni fogja a foglalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!