Booking.com oldalon miért kötelező a hitelkártya?
Nem tudták levenni a pénzt, mert nem hitel- hanem betéti kártya számot adtam meg.
Nem értem, így miért nem működik. Ez is MasterCard, volt is rajta fedezet, érvényes a kártya, szóval nem értem.
Azt még érteném, ha csak előleget kellene fizetni, a többit meg később vonnák le, ok, ilyenkor a hitelkártya a garancia arra, hogy nem tudom róla eltüntetni a pénzt. De itt egy összegben kifizettem volna előre az egészet. Mi ezzel a gond?
Kb. 100-szor foglaltam a booking.com-on(cèg àltal es magàn úton is), mindig elèg volt a Visa kàrtyàm, ami nem hitelkàrtya, hanem sima domnornyomott bankkártya. Ahogyam a Mastercard is.
Nem lehet hogy az adatok megadàsànál hitelkartya adatokat irtàl be, es ezzel megzavarva a hotelt?
nem kötelező a hitelkártya. Csak a végső ár kifizetése kötelező.
Ha ez nem megy, joggal mondják azt, keress más foglalós oldalt.
Elárulom, betétivel simán szokott menni.
3-as
amikor a foglaláskor a fizetéshez érsz és kéri a kártya-számot, akkor hogy hozod tudomására: nem is kártyát akarok használni, hanem banki átutalást... Ha így kilépsz, megszakad a foglalás menete.
# 5/6 Időpont tegnap 22:15
Jogos, hülyeséget írtam.
Bocs!
Épp a napokban vettem kedvezményes szállást a Bónusz Brigádon keresztül, azzal kevertem össze.
4-esnél a pont, hiába pontozta le minden ütődött.
Ha nem dombornyomott kártya volt, akkor ez lehetett az ok.
Bizonyos típusú (pl. offline) tranzakciók nem mennem nem dombornyomott kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!