Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szállást nekünk kell fizetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tervezzük az esküvőt, de a szállás témában elakadtunk. A család eléggé szétszóródott, nem sokan laknak a közelünkben. Eddig bárhol voltunk, mindig mi fizettük a szállást, nem is vártam el, hogy a pár fizesse. Most mindenhol azt olvasom, a párnak illik fizetni. Akkor hogy is van ez?
Utóbbi esetben fel kell készülni arra az eshetőségre, hogy 1) a nászajándék elmarad a várt összegtől, 2) a távolabbról érkező rokonok/barátok, akik nem állnak úgy anyagilag, azok nem jönnek el.
Természetesen a szállást mindig normális keretek között kell felajánlani, tehát két várossal arrébb lakók ne wellnesseljenek 10 ezer Ft / főért...
2016. nov. 1. 15:45
2/15 anonim válasza:
Hát ez erősen "attól függ", nincs általános szabály. Ki mit engedhet meg magának, van-e lehetőség rokonoknál aludni, stb.
2016. nov. 1. 15:46
3/15 anonim válasza:
Hát azért illik ezt az opciót felajánlani. Ha valaki amúgy fizetné, akkor valószínűleg belerakja a nászajándékba. Viszont ha meg nem ajánlanátok fel, akkor lehet, hogy valaki nem jönne el, mert azt már úgy nem tudná vállalni.
2016. nov. 1. 15:50
4/15 anonim válasza:
szerintem úgy illik, hogy ti fizetitek
én csak olyanon voltam, ahol a szállás benne volt
egyedül itt olvastam, hogy vannak olyanok, akik a vendégekkel fizettetik ki
ha lenne esküvőm, biztos nem várnám el, hogy mindenki magának fizesse
2016. nov. 1. 15:53
5/15 anonim válasza:
Én mindkét félén voltam már, és nem akadtunk fent ilyenken. Ahol mi fizettünk (megjegyzem, ez a gyakoribb), ott is találtak kollégiumokat, és hasonlkó olcsó szálláslehetőségeket a közelben. Ha meg az a pár ezer forint annyira számít, akkor max levonják az ajándékból.
2016. nov. 1. 16:33
6/15 anonim válasza:
belefér a keretetekbe vagy sem
ha nem akkor ne fizessétek
ha igen akkor igen
keressetek valami olcsó szállást (de azért normálistat) és próbáljatok valami kedvezményt kérni a szállásadótól .. ált adni szoktam
ez ajánlatok fel ...
2016. nov. 1. 16:40
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Attól nem félek, hogy a távolabbiak nem jönnek el, szerencsére nem rossz az anyagi helyzetük. Ajándékba meg nem várjuk el az árát pluszban, csak nekem érdekes volt a dolog, mivel mi mindig magunknak intéztük a szállást :)
Egyébként a helyszínen van a szálloda is, 7000/fő.
2016. nov. 1. 18:56
8/15 anonim válasza:
Nekünk nem fizették a szállást a rokonságban, úgyhogy mikor nekünk volt mi sem fizettük. Nem nagy távolságról volt szó, van aki ott aludt, és fizette magának, van aki pedig buszt bérelt és többen azzal jöttek illetve mentek.
2016. nov. 1. 19:23
9/15 anonim válasza:
Mi is megvoltunk hívva a sógornőmék esküvőjére, de ott kicsi gyerek miatt nem tervezték a lagzit egész hajnalig, így közösen abban maradtunk mindannyian hogy akik nagyon távolról érkeznek ott alszanak a párnál. Akik közelebb laknak és autóval vannak, ők hazamennek, vagy ha nem akarnak a szállást maguknak kell megoldani. Mi 3 órányira laktunk, de nem bírtuk kire bízni az állatokat, én hazamentem a barátnőm húgával és a barátnőjével aki szintén megvolt hívva. Ő neki is fel lett ajánlva egy ágy de nem akart ott aludni inkább átadta helyét idősebbeknek. A barátnőm maradt ő másnap segített a pakolásba mert bérelték a helyet és busszal jött haza. Én nekem az állatok miatt kellett hazaérnem, meg a szüleim pont akkor voltak nyaralni, így őket sem tudtam megkérni hogy ugorjanak át az állatok miatt. A barátnőm húga meg azért jött mert velünk lakott akkor és neki másnap dolgozni kellett menni.
2016. nov. 1. 20:21
10/15 anonim válasza:
Be is b@@@szna, ha 7.000 Ft/főért még én fizessek, hogy elmehessek más esküvőjére....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!