Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy menyasszonynak 2 tanúja?
Nagyon hezitálok a legjobb barátnöm es a bátyám között. Bátyám kerdezett rá hogy tudom e már hogy ki lesz a tanum, es mondtam neki h a legjobb baratomra gondoltam Zsura, erre ö Azt mondta hogy öt Nem ismer is, Es hogy tanunak testvert szoktak valasztani. Nekem 2 testverem van, az öcsem kozelebb áll hozzam. A lenyeg hogy a bátyám Azt mondta, hogy dontsem el idoben, mert a tanunak nagyobb a kiadasa. Szerintetek meg lehet Azt oldani, hogy a bátyám legyen aki alair a polgari eskuvon, Es a baratnöm álljon melettem/mögöttem a templomban,
A kisebbik tesom is biztos orulne a felkeresnek, ö mondjuk nem hozza szoba, viszont a nagyobbik tesom tuti szeretne a felkerest es csalodott lenne ha Nem öt kernem meg. A baratnommel Meg már reg elhataroztuk h egymas tanui leszünk, en sajnos nem tudtam elmenni az ö seküvöjere.
Vicces, en szinesben fogok bohockodni.
Remélem ez jobban hangzik szamodra
Miféle nagyobb kiadása van egy tanúnak??
Komolyannkérdezem,mert azon túl,hogy aláír,mást nem kell csinálnia!
1. vagyok.
Arra céloztam, hogy ez egy polgári jogi szertartás, aminek kötött szabályai vannak. Nem fogsz tudni két tanút vinni, mert egyet lehet. Pont.
Aki aláír, az a tanúd. Ketten pedig nem írhatják alá.
Megbeszélheted a barátnőddel, hogy bocs, de nem akarom a bátyám megsérteni, és nagyon szeretne a tanúm lenni. Mivel én sem tudtam a te esküvődön a tanúd lenni, most felkérem őt.
Ha barátnő, akkor megérti.
Vagy beszélsz a bátyáddal, hogy ne haragudj, de ezt már évekkel ezelőtt megígértem a barátnőmnek, és nem akarok megszegni egy ígéretet. Remélem, hogy nincs harag.
Te tudod, melyikkel lehet hamarabb megegyezni, ki a sértődősebb.
Azt én sem értem, mi a kiadása tanúnak.
Annyit tudok, hogy nálunk úgy "illik", hogy a menyasszonynak férfi a tanúja, a vőlegénynek meg nő. De már ezt sem szokták betartani.
Szia!
Nekem 2 tanúm volt. A húgom volt a polgárin, és az egyik legjobb barátnőm a templomin.
Egyiktől sem vártam semmi extrát, sőt mérges is lettem volna, ha extra költségekbe verik magukat.
A tesóm még tanult akkor, a barátnőmék meg pont nem voltak túl jó anyagi helyzetben.
Az esküvő szervezésében, lebonyolításában nagyon sokat segítettek, és ezért örökre hálásak leszünk nekik.
Lehet így, ahogy leírtad.
Most nyáron voltam tanú barátnőm esküvőjén. A polgárin én voltam, a templomin meg a nővére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!