Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék venni 42-es fehér női cipőt menyasszonynak?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 17:34
1/8 anonim válasza:
Meleghazassag lesz? Amugy szerintem az oriasok boltjaba vagy valami hasonlo..
2/8 A kérdező kommentje:
Jó nagy paraszt vagy...büszke lehetsz magadra
2016. ápr. 4. 17:45
4/8 Noblesse Oblige válasza:
Deichmann - ki kell fogni. De most a tavaszi kollekció miatt szerintem nagyobb szerencséd lesz.
5/8 anonim válasza:
#1 jo nagy p**csfej vagy tudod nem minden lanyt aldott meg az Isten 36-os torpe labakkal.
6/8 anonim válasza:
Deichmannban találsz, én is onnan vettem az enyémet. A 41-es is jó volt rám, de a 42-es sokkal kényelmesebb és ebből sem lépek ki. Sima egyszerű fehér topánka.
7/8 anonim válasza:
én innen vettem (rendeltem), nagyon aranyosak voltak, lemértem a lábam és ők mondták melyik lenne rá jó. Izgultam is, hogy ne kelljen cserélgetni, tökéletes lett és mivel ruhaanyagból van nem kell bejáratni, hogy ne törje fel a lábad :)
8/8 anonim válasza:
Ha törődésre vágysz és minőségre:
A tulajt felhívod bármit megszerez, jó ismerősöm!
Ha ilyen árfekvésben gondoltad természetesen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!