Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőkiállításra kiállítóként mennyiért mehetnék?
Elég sürgős lenne a válasz, és mivel hosszú hétvége van, nem fognak válaszolni a megkeresésemre még egy ideig.
Szóval hátha tud valaki segíteni abban, hogy mennyiért vehetnék részt kiállítóként egy esküvőkiállításon. Csak egy kisebb kiállításról van szó, vidéken. 4*3 m2 -es stand kéne körülbelül. Elég lenne egy nagyjából megítélt ár is, csak nekem fogalmam sincs róla. Köszönöm!
1., ez nem ebbe a topikba valo
2., ha nem adnak valaszt akkor nem mindegy mennyibe kerül, ugyse mehetsz amig nem jeleznek vissza.
Minek szólsz hozzá, ha ennyire bunkó vagy?
Szerintem beleillik az esküvő kategóriába egy esküvőkiállításos kérdés, már bocs.
Honnan tudod, hogy nekem miért van szükségem a válaszra? Képzeld, nem a mostani kiállításra szeretnék menni, csak úgy általánosságban érdekel az efféle költség, hogy tudjak számolni vele. Sürgősen kéne a válasz, ezért tettem fel itt, mivel ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk másoktól. Máskor inkább maradj csöndben. Undorító mentalitás...
Figyelj kérdező!!!
Ez párkapcsolati témakör... Azon belül esküvő... Szóval az első válaszoló jót írt, csak Te nem tudsz "könyvtárakat" értelmezni... Inkább az üzlet és pénzügyek kategóriában kellett volna kérdezned, mert ott talán sanszosabb, hogy válaszolni is tudnak érdemben...
Azért az sem mindegy, hogy melyik vidék, mert pl a debrecen pláza vagy a pécsi fórum lehet drágább, mint a csaba center békéscsabán vagy egy kisvárosi művház...
Jajj ne már, srácok, ennyi erővel egyik esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdés sem párkapcsolat témakörbe való, mégis itt szokás azokat is feltenni.
Kérdező, neked viszont azt tudom mondani, hogy sajnos mi ezeket TÉNYLEG nem tudjuk, azért remélem, végül megkapod a választ a kérdésedre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!