Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai világban létezik olyan, hogy leélünk boldogságban a párunkkal egy életet?

Figyelt kérdés
Anyáinknál még inkább, de sajnos manapság egyáltalán nem tapasztalok még olyat sem, hogy párok 10-15 évet élnek együtt. :( Miért? Miért nem működik MA egy kapcsolat?
2010. ápr. 27. 08:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%
Nem, el sem tudom képzelni. Nem láttam még olyat. Pedig nemrég házasodtam, és minden szép köztünk, de semmi sem örök, csak a változás egyedül.
2010. ápr. 29. 13:47
 22/29 anonim válasza:
100%

Szerintem a mai kapcsolatok többsége azért nem működik hosszú távon, mert a fiatalok nincsenek igazán tisztában önmagukkal, kapcsolatból kapcsolatba vándorolnak. Sokszor éppen az aktuális párjuk ideáljának próbálnak megfelelni, és nem magukat adják.

Még ha azt is halljuk, hogy "trendi a szingliség", manapság ciki valóban egyedülállónak lenni hosszabb ideig. Pedig szüksége van rá a legtöbb embernek, hogy megismerje önmagát, és kialakuljon egy olyan stabil énképe, személyisége, ami mások számára önmagában vonzó benne. Ha egy ideig csak magadra figyelsz, valóban magadat adod a világnak, akkor sokkal hamarabb találkozol a társsal, aki olyannak fogad el, amilyen vagy, és ha te is elfogadod őt, még ha kisebb kompromisszumok árán is, de ezzel nagy eséllyel indulhattok a tartós,boldog házasság rögös útjára :)

2010. máj. 3. 08:15
 23/29 anonim válasza:
51%
Sajnos nem láttam még ilyet, és a környezetemben akárkivel beszélek senki sem hisz ebben, de jó látni, hogy itt vannak emberek akik úgy gondolják létező dolog!
2010. máj. 17. 11:22
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Létezik igen. Mi 25 éves házasok vagyunk ,szerelmesek.Szerintem a hűség az alapja a dolognak, szexelünk sűrűn,megbecsüljük egymást. Ha van pénzünk úgy szeretjük egymást ha nincs úgy szeretjük egymást.
2010. máj. 17. 12:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen van.
2010. máj. 17. 12:59
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de ezt nem szabad összehasonlítani a múlttal. Régen egyszerűen nem tehették meg az emberek, hogy elváljanak, akár szerették egymást, akár nem.
2010. máj. 17. 13:09
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, és nem is ritka :)

Én a közvetlen környezetemben látok ilyet...1-2-3-4-5....20-at, válást csak 6-ot, ugyan abban a körben. Ott is elkapkodták. Könnyen elválasztanak Európában, Magyarországon, az a baj.

2010. máj. 17. 14:31
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs 100 éven át 365 napos boldogság . Jönnek gondok, bajok, hullámvölgyek. Akkor nem kell elválni, akkor kell kitartani. Olyan a házasság is mint az évszakok, télre tavasz jön, nyárra meg ősz. Hol jobb, hol rosszabb. De ez a lényeg: JÓBAN - ROSSZBAN, EGÉSZSÉGBEN - BETEGSÉGBEN, GAZDAGSÁGBAN - SZEGÉNYSÉGBEN. Jóban mindeki kitart, persze. Rosszban kell együttmaradni. A világ azt súgja: elromlott? Dobd ki, cseréld le! De ez hamis! Nem kell eldobni a párod. (én a cipőmet is megjavíttatom, ha hibás lesz, ötödször is.)
2010. máj. 17. 14:35
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
nem hiszem
2010. máj. 17. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!