Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étterem foglalásnál ugye szoktak szerződést kötni? Mire figyeljünk?
Lehet, hogy nagyon hülye a kérdés, de még sosem szerveztem, rendeztem semmit, szóval minden teljesen új most.
Amikor lefoglaljuk az éttermet, szokás szerződést írni róla, ugye?
Ebben mi szokott szerepelni? Mire érdemes odafigyelni? Pl. ha most kaptunk egy árajánlatot a menüre, akkor honnan tudhatjuk, hogy jövő ilyenkor is ugyanezen az áron fogjuk kapni? Ez szerződésben rögzítve van? Viszont a menü csak az esemény előtti héten lesz véglegesítve. Akkor ez hogy is van?
Azt is mondták, hogy a dekor egy része ajándékba jár, pl ez is jó, ha benne van a szerződésben, nehogy az legyen, hogy a végén nem kapjuk meg, és nincs?
Azt mondta a pasi múltkor, mert kérdeztem, hogy ők előleget nem szoktak kérni foglaláskor, csak ha időközben másnak is kellene az időpontunk, akkor megkeresnek minket, hogy fizessünk 100.000 előleget.
Kicsit furcsállom. Vagy ez így normális?
Nálatok hogy volt?
Mindenféle hasznos tippet, tanácsot szívesen fogadok, nem akarok pofára esni a helyszínnel.
Kicsit egyedi kérdés még:
Szabadtéri esküvőnk lesz, ezért rákérdeztem az étteremnél, hogy ha esetleg szakadna az eső, amit azért pár nappal az esküvő előtt már lehet tudni, akkor megtarthatjuk-e náluk a szertartást. Rávágták, hogy persze, akár 1 nappal előtte is dönthetünk így.
De ugye, azért ezt érdemes beleírni a szerződésbe is, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!