Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 9900 Ft/fő szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9900 Ft/fő szerintetek milyen az alábbiakért?

Figyelt kérdés

Svédasztalos menü:

2 féle leves (tyúkhúsleves gazdagon, zöldségleves - sok a vega vendégünk)

4 féle hús

Rántott gomba, rántott sajt, brokkoli párizsi bundában, grillzöldségek

Hasábburgonya, rizs, grill zöldségek, savanyúság, tavaszi saláta, tartár

Italcsomag:

szénsavas, rostos, víz, kávék, csapolt sör, folyó borok

rövidekből pedig johnny walker, krémlikőr, házi pálinka, martini, vodka

Ezek mellé az asztali futót és a székekre a színben hozzá illő masnit ingyen adják (székszoknya nem is kell, mert alapból szépek a székek), olyan színűt, amilyet szeretnénk, van nekik mindenféle.

2016. szept. 29. 15:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen jó, én bőven megtalálnám benne a nekem tetsző kaját. Nem szeretem, mikor csupa olyan kaja van, aminek a neve hallatán csak halvány sejtésem van, hogy milyen ételről van szó.

Az ár szerintem rendben van, mert benne vannak az italok is. Én még nem házasodok, ezért nincs sok tapasztalatom, de ismerőseim tapasztalatai alapján ennél sokkal vadabb árak szoktak lenni.

2016. szept. 30. 10:26
 22/28 anonim ***** válasza:
74%

ert annyi kretén sznob van a gyakorin"

Akiknek a valóságban arra nincs pénzük, hogy egy tojásrántottát összedobjanak.

2016. szept. 30. 10:40
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
#20, a "gasztronómiai orgazmus" és a panírozott köretek főételként való tálalása között azért vannak fokozatok.
2016. szept. 30. 10:52
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy annak aki itt a Trófeát emlegette: egy esküvő egészen más tészta, a legtöbb esetben az egész helyet "kibérled" ilyenkor, aminek a díja be van építve az ételek/italok árába, zenekart, DJ-t hozol, akik hangosítanak és fényeket használnak amik nem keveset fogyasztanak, nagyobb létszámú személyzet van jelen (ráadásul masszívan hétvégi túlórában, hajnalig), a tortát és az előre odavitt cuccokat külön hűteniük kell és lehetne még sorolni.

Ne kezdjük el megint ezt a "kimondod, hogy esküvő máris drágább", mert van mögötte bőven annyi költség, hogy ne az esküvői mivolta, hanem a megváltozó körülmények között emelkedjenek az árak esküvő esetén.

2016. szept. 30. 11:10
 25/28 anonim ***** válasza:
81%

Amugy vegaknak szerintem tenyleg erdemesebb inkabb grillezett dolgokat kerni. Sajnos a legtobb helyen ugyanabban az olajban sutik a hust mint a sajtot / gombat, amit a vegak jo resze igy nem fog megenni. En nem vagyok ugyan vega, de van par ismerosom, aki az. Ok peldaul nem eszik meg, ha csak egyutt is sult barmilyen husos cuccal.

A grillezett egyebkent tovabb elall, mint a rantott, de valoban, a frissensult csak frissen jo... ellenben tenyleg rengeteg olyan etel van, ami arban nem feltetlenul dragabb, viszont jobban elall.

2016. szept. 30. 16:23
 26/28 anonim ***** válasza:
62%

Egy jó bécsi szeletet megeszem frissen, de svédasztalra kib..szva a löttyedt bundájú rántott húst, a gumisra hűlt sajtot meg a többi állott frissen sültet biztosan nem enném meg. Ez az a lagzi, ahová az embernek úgy kell menni, hogy eszik előtte, mert annyira csóró/igénytelen a vendéglátó, hogy még arra sem volt képes, hogy legalább olyat rendeljen, ami fél órával a sütés után is ételnek nevezhető.

És nem kell valami hirepfenszi izékben gondolkozni.

Töltött káposzta, pörkölt, harcsapaprikás, stroganoff, fasírt, sajttálak, zöldségkrémek, sajtkrémek, pástétomok, lassan sült sertésszeletek, marhaszeletek/ csirke/ bárány/ halfilé valamilyen mártásban, szószban stb. Köretnek meg bármi, csak hasáb nem, mert 15 perc állás után az is kutyának dobós kategória, nem ünnepi menü.

Rizs, vajon párolt zöldségek, szalvétagombóc, krumplipüré stb. - ezek bírják az állást a svédasztalon.

Voltam én már ezer fogadáson, ahol svédasztal volt, ilyen menüt kevés helyen mernek kirakni a vendégek elé. Pedig ott sáskázás van, és egy óra alatt lemegy az ebéd, nem egész éjjel eszik ugyanazt. A leírt menü katasztrófa szerintem.

2016. szept. 30. 16:58
 27/28 anonim ***** válasza:
76%
Nincs kedvem végigolvasni az összes hozzászólást. Szerintem ez egy teljesen átlagos, teljesen jó lakodalmas menü. És 9900,- Ft áron nagyon jó, mert a legtöbb helyen 10 felett kezdődnek az ilyen menük. Egy picikét engem az zavar, hogy svédasztalos, egy lagzinál ez fura, nekem valahogy hozzátartozik a kiszolgálás és a pincérek a lagzihoz. De ha ti így szeretnétek akkor így a jó.
2016. szept. 30. 18:00
 28/28 anonim ***** válasza:
93%

Svédasztalra rántott dolgok??

2 perc alatt kihűl, és állagtalan, rágós sz*rrá változik.

A világ legízléstelenebb dolga...

A rántott dolgok helyett a vegáknak pl. töltött gombafejek, grill sajt, sajtos-fokhagymás brokkoli. Ezeket melegen lehet tartani anélkül, hogy ehetetlenné válnának.

Igen, menza jellegű az egész menü, de 10.000-ért valóban ne lehet sokkal jobbra számítani. De a rántott dolgokat mindenképp lecserélném, azok ehetetlenek

2016. okt. 2. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!