Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 9900 Ft/fő szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9900 Ft/fő szerintetek milyen az alábbiakért?

Figyelt kérdés

Svédasztalos menü:

2 féle leves (tyúkhúsleves gazdagon, zöldségleves - sok a vega vendégünk)

4 féle hús

Rántott gomba, rántott sajt, brokkoli párizsi bundában, grillzöldségek

Hasábburgonya, rizs, grill zöldségek, savanyúság, tavaszi saláta, tartár

Italcsomag:

szénsavas, rostos, víz, kávék, csapolt sör, folyó borok

rövidekből pedig johnny walker, krémlikőr, házi pálinka, martini, vodka

Ezek mellé az asztali futót és a székekre a színben hozzá illő masnit ingyen adják (székszoknya nem is kell, mert alapból szépek a székek), olyan színűt, amilyet szeretnénk, van nekik mindenféle.

2016. szept. 29. 15:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8%

"Akkor mit ennél? Kaviárt, bélszínt meg libamájat? Akkor fizesd ki a saját esküvődön, hogy aztán a vendégek fanyalogjanak, hogy nem volt rántott hús."

Hát, kezdjük talán ott, hogy a saját esküvőmet nem étteremben képzeltem el :D

2016. szept. 29. 16:54
 12/28 anonim ***** válasza:
81%

Svédasztalra rántott sajt... Kihűl, és jó kis gumi lesz. A többi is frissen sült, milyen lesz az egy óra múlva?

Miért nem kérsz inkább akkor marhapörköltet nokedlivel, az még jó órák múlva is. Vagy töltött káposztát, székelykáposztát?

A hasáb is egy trottyadék, ha nem eszed meg azonnal, hanem kint áll a svédasztalon.

Inkább valami sajttálat kérj akkor mindenféle jobb sajtokból a vegáknak. Hideg előétel is lehetne: saláták, sajtok, felvágottak, gyümölcsök, zöldségek, pástétom.

2016. szept. 29. 16:58
 13/28 anonim ***** válasza:
47%

A "minden kaja menzaszint" meg a kaviár között vannak átmenetek... a húsok már szimpatikusabbak... e ha már sok a vega, ne szúrjuk már ki a szemüket a szokásos menzás rántott gomba-rántott sajt kombóval, pl. A köretekben is lehetne némi változatosság.

Én meg úgy gondolom, hogy az esküvő nem menza, és ha már ünneplünk, akkor adjuk meg a módját, és ne CSAK olyanból lehessen választani, amit mindenki eszik otthon heti 1x minimum. Lehet egy-két különlegesebb is, aki meg olyan finnyás, annak még mindig marad a rántotthusi-sültkrumpli kombó vagy hasonló is.

(az meg más kérdés, hogy a 4éves kisgyerek ált. azért nem eszik érdekesebb ízeket, mert a hülye szülők rákondicionálják... hogy a gyerek úgyse eszi meg, adjunk neki dinóhusit és krumplit, oszt' cső...)

2016. szept. 29. 17:04
 14/28 A kérdező kommentje:

A válaszokból is látszik, mennyire különbözőek vagyunk. Az egyik ember szívesen eszi a rántott húst meg a húslevest, a másik unalmasnak tartja.

Mivel úgysem lehet mindenki igényét kielégíteni, arra koncentráltunk, hogy mi mit ennénk szívesen, ugyanis ez a mi esküvőnk, nem a vendégeké. És nem rendelhetünk extra ételeket, ha 10.000 alatt akarunk maradni. És akarunk, mert ennyi van rá, és pont. Ha lenne több, választanék én flancosabb menüsort is. De nincs.

3-as: Kérlek írj konkrétumot, ami szerinted elfogadható vega menü, és nem dobja meg a költségeket annyira, hogy 10.000 fölé menjünk. Mert nem tehetjük meg.

12-es:

Azért nem kérek káposztát, mert sem én, sem a vőlegény nem szeretjük, Sőt!!

Azért ne már a saját esküvőm tele legyen olyan kajákkal, amiket nem szeretek, mert a vendégeknek úgy a jobb. Ezen a napon, legalább ezen, hadd legyek kicsit önző.

Előételt pedig azért nem kértünk, mert a szertartás után lesz pezsgős koccintás, házi pogácsákkal, süteményekkel.

Meg vacsi után is házi sütik lesznek, plusz a torta.

2016. szept. 29. 17:05
 15/28 anonim ***** válasza:
20%

ennyi pénzért elmegy

voltam ilyen kaliberű esküvőn, sok volt a kaja és unalmas, de egynek jó volt

2016. szept. 29. 17:17
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

"Azért nem kérek káposztát, mert sem én, sem a vőlegény nem szeretjük, Sőt!!

Azért ne már a saját esküvőm tele legyen olyan kajákkal, amiket nem szeretek, mert a vendégeknek úgy a jobb. Ezen a napon, legalább ezen, hadd legyek kicsit önző. "

Ezt nem értem. Ketten akarjátok megenni az összes kaját? Nem kötelező káposztát ennetek attól, hogy van a svédasztalon. A frissen sült viszont csak frissen jó igazán - ezt ne feledd.

Amúgy ha szerintetek jó ez a menzakaja, akkor adjátok ezt. Legfeljebb nem a ti lagzitok lesz az, amire úgy emlékeznek majd, hogy hű, de jókat ettem ott.

2016. szept. 29. 17:28
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Előételnek ne egy üres levest adj, hanem ahogy egy másik válaszoló is javasolta, hidegtálakat (elkülönítve tálald a vega részét a nem vegától, különben van rá esély, hogy nem fogják megenni). Lehetnek tésztasaláták (nem árt neki, ha áll), lasagna, spanyol omlett, spenótos frittata, vagy ami eszedbe jut. Ha ragaszkodsz a vega frissensülthöz is, akkor is válogathatsz, grillezett camembert, gomolya, mozzarella, stb, nem muszáj a rántott trappistát erőltetni.
2016. szept. 29. 17:29
 18/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem korrekt, sőt árban is nagyon baráti.
2016. szept. 29. 18:39
 19/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem teljesen jó ez a menü! Semmi baj nincs vele, nálunk mindenki meg lenne elégedve vele. Viszont kár volt feltenned itt ezt a kérdést, mert annyi kretén sznob van a gyakorin, hogy hihetetlen. Ha ennyiből nem bír válogatni egy vega akkor ássa el magát. Meg az is akinek ez nem tetszik.
2016. szept. 29. 22:18
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén? Vegakent annak is örülünk már, hogy gondolnak ránk, nem kell körettel jól laknunk. Teljesen jó menüsor. Nyilván nem egy gasztronómiai orgazmust váruk el egy esküvőtől más kontojara.
2016. szept. 29. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!