Vélemény erről? AMD X6 FX-6350 3.9GHz AM3+ Zalman CNPS-9900 MAX GIGABYTE GA-990XA-UD3 Crucial 8GB DDR3 1600MHz Radeon R9 270 OC 2GB GDDR5 Western Digital Caviar Blue 2TB SATA3 Samsung 2.5" 850 EVO Basic 120GB SATA3 FSP Aurum S 600W ház:nem tudom.
bocsi hogy így egybe olvad, itt a javítás:
AMD X6 FX-6350 3.9GHz AM3+
Zalman CNPS-9900 MAX
GIGABYTE GA-990XA-UD3 Crucial 8GB DDR3 1600MHz
Radeon R9 270 OC 2GB GDDR5
Western Digital Caviar Blue 2TB SATA3
Samsung 2.5" 850 EVO Basic 120GB SATA3
FSP Aurum S 600W
ház:nem tudom.
akkor esetleg tudnál ajánlani egy tápot ehhez a konfighoz?
a 6350-ről csak annyit hogy eredetileg én a 6300-at választottam csak azt javasolták, hogy eleve nagyobb órajeles és arányát tekintve is nagyobb tuning érhető el vele alap órajelről mint a 6300-ról.
illetve amit még nem tudok és bajban vagyok, az a ház.
egyenlőre lövésem sincs milyen házba pakoljam majd bele :)
nekem most van egy egyedi készítésű plexi házam ami magasságra 445mm
hosszra 500mm
szélességre 205mm
de fogalmam sincs hogy a videókari illetve a nagy méretű hűtő elférne e benne kényelmesen :)
"a 6350-ről csak annyit hogy eredetileg én a 6300-at választottam csak azt javasolták, hogy eleve nagyobb órajeles és arányát tekintve is nagyobb tuning érhető el vele alap órajelről mint a 6300-ról."
Én úgy tudom, hogy a 6350-ek nem válogatott példányok(semmivel sem jobbak, mit a 6300-ak).
Minden 6300 tudja alapfeszen 6350 sebességét.
Tehát ebből nem következik, hogy nagyobb a tuningpotenciáljuk.
hmm.. akkor ennek még jobban utána kell nézzek kicsit :)
nem vagyok nagy pc mágus csak saját kútfejből meg tapasztalatból merítek ötleteket mit hogy kellene.
de nagyon jók a tanácsok és továbbra is fogadom a hasonlókat :)
a jelenlegi gépen már szinte őskövület, így próbáltam egy viszonylag megfizethető ám de elég erős gépet összeállítani. hát összeszámolva árban azért szép lesz így is :)
Inkább tutira megyek és egy 600as lesz a befutó.
Szerintem ha össze áll a dolog akkor ha váltok is az már i procis lesz valószínű, de az odébb van.
Jelenlegi konfig úgy érzem pár évet kiszolgál majd.
Egyedül házat nem tudom milyet válasszak, már csak ez a kérdés van hátra, de az már majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!