Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9900 Ft/fő szerintetek milyen az alábbiakért?
Svédasztalos menü:
2 féle leves (tyúkhúsleves gazdagon, zöldségleves - sok a vega vendégünk)
4 féle hús
Rántott gomba, rántott sajt, brokkoli párizsi bundában, grillzöldségek
Hasábburgonya, rizs, grill zöldségek, savanyúság, tavaszi saláta, tartár
Italcsomag:
szénsavas, rostos, víz, kávék, csapolt sör, folyó borok
rövidekből pedig johnny walker, krémlikőr, házi pálinka, martini, vodka
Ezek mellé az asztali futót és a székekre a színben hozzá illő masnit ingyen adják (székszoknya nem is kell, mert alapból szépek a székek), olyan színűt, amilyet szeretnénk, van nekik mindenféle.
"Bocs, de a Trófeában 4-5-6 ezer forintokért van korlátlan étel-ital fogyasztás,"
De nem esküvőn:)
Mi is néztük és úgy már ott is valami 10 ezer forint és 4 órát lehettek ott.Vagy valahogy így.
A 4 féle hús:
Rántott szelet, sajttal-sonkával töltött borda, baconös jércemell filé és betyárpecsenye.
3-as:
Milyen "rendes" vega menüre gondolsz?
Aki azt mondja, lehúzás, megmagyarázná, miért? Mert én speciel ugyanilyen menüsorra, Bp-en 12-17 ezer Ft-os árajánlatokat kaptam.
És ezekre még pluszban azt, hogy 12-1-2 után terembérleti díj stb.
Egyébként nem akarunk semmi extrém kaját, olyasmiket kértünk, amit mi magunk is szívesen eszünk, a 80 éves nagyi és a 3 éves óvodás is.
"Szerintem rettenetes a menü, dögunalmas kaják, amiket mindenki sokkal finomabban elkészít odahaza, étteremben sosem enném."
Akkor mit ennél? Kaviárt, bélszínt meg libamájat? Akkor fizesd ki a saját esküvődön, hogy aztán a vendégek fanyalogjanak, hogy nem volt rántott hús.
Lehet, hogy egyeseknek dög unalmas, szerintem teljesen mindegy, milyen kaja van az esküvőn, mert nem azért megyek, hogy telezabáljam magam, hanem, hogy együtt örüljek a párral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!