Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 9900 Ft/fő szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9900 Ft/fő szerintetek milyen az alábbiakért?

Figyelt kérdés

Svédasztalos menü:

2 féle leves (tyúkhúsleves gazdagon, zöldségleves - sok a vega vendégünk)

4 féle hús

Rántott gomba, rántott sajt, brokkoli párizsi bundában, grillzöldségek

Hasábburgonya, rizs, grill zöldségek, savanyúság, tavaszi saláta, tartár

Italcsomag:

szénsavas, rostos, víz, kávék, csapolt sör, folyó borok

rövidekből pedig johnny walker, krémlikőr, házi pálinka, martini, vodka

Ezek mellé az asztali futót és a székekre a színben hozzá illő masnit ingyen adják (székszoknya nem is kell, mert alapból szépek a székek), olyan színűt, amilyet szeretnénk, van nekik mindenféle.

2016. szept. 29. 15:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%
Mikor, hol?
2016. szept. 29. 15:32
 2/28 anonim ***** válasza:
15%
Bocs, de a Trófeában 4-5-6 ezer forintokért van korlátlan étel-ital fogyasztás, és nem csak ezek a rántott szarok vannak minimális választékban. Szerintem ez rablás így. Ennyi pénzért sokkal jobb kajákat és innivalókat várnék el.
2016. szept. 29. 16:11
 3/28 anonim ***** válasza:
41%
Egyrészt lehúzás. Másrészt kb minden vegának a töke tele van a rántott gombával, rántott sajttal meg a társaikkal. A zöldség nem főétel, az egyetlen vega fehérjeforrás ebben a menüben a sajt. Ha sok a vega, állítsanak össze nekik is egy rendes menüt.
2016. szept. 29. 16:22
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

"Bocs, de a Trófeában 4-5-6 ezer forintokért van korlátlan étel-ital fogyasztás,"

De nem esküvőn:)

Mi is néztük és úgy már ott is valami 10 ezer forint és 4 órát lehettek ott.Vagy valahogy így.

2016. szept. 29. 16:25
 5/28 anonim ***** válasza:
36%
Sztem kaja szempontjából elég szegényes... mint egy menza. Lehet, pia szempontjából megérné, de én csak amiat nem fizetnék ki ennyit, mert nem olyan italozós a leendő násznépem, hogy ennyiféle tömény legyen, nekik elég lenne a pálinka és a martini vagy a vodka.
2016. szept. 29. 16:26
 6/28 anonim ***** válasza:
57%
5. Mondjuk azt hozzátenném, hogy azért nem tudjuk, milyen az a "4féle hús", mert aközött lehet akár extrább is... de az is lehet, hogy a szokásos rántott csirke és tsai.
2016. szept. 29. 16:27
 7/28 anonim ***** válasza:
37%
A négyféle hús, az a grillezett/rántott, csirke/disznó szokott lenni. Szerintem rettenetes a menü, dögunalmas kaják, amiket mindenki sokkal finomabban elkészít odahaza, étteremben sosem enném.
2016. szept. 29. 16:36
 8/28 A kérdező kommentje:

A 4 féle hús:

Rántott szelet, sajttal-sonkával töltött borda, baconös jércemell filé és betyárpecsenye.

3-as:

Milyen "rendes" vega menüre gondolsz?

Aki azt mondja, lehúzás, megmagyarázná, miért? Mert én speciel ugyanilyen menüsorra, Bp-en 12-17 ezer Ft-os árajánlatokat kaptam.

És ezekre még pluszban azt, hogy 12-1-2 után terembérleti díj stb.

Egyébként nem akarunk semmi extrém kaját, olyasmiket kértünk, amit mi magunk is szívesen eszünk, a 80 éves nagyi és a 3 éves óvodás is.

2016. szept. 29. 16:40
 9/28 anonim válasza:
75%

"Szerintem rettenetes a menü, dögunalmas kaják, amiket mindenki sokkal finomabban elkészít odahaza, étteremben sosem enném."

Akkor mit ennél? Kaviárt, bélszínt meg libamájat? Akkor fizesd ki a saját esküvődön, hogy aztán a vendégek fanyalogjanak, hogy nem volt rántott hús.

Lehet, hogy egyeseknek dög unalmas, szerintem teljesen mindegy, milyen kaja van az esküvőn, mert nem azért megyek, hogy telezabáljam magam, hanem, hogy együtt örüljek a párral.

2016. szept. 29. 16:44
 10/28 anonim ***** válasza:
22%
#3 vagyok. Olyan menüre gondolok, amiből vegetáriánus emberek választhatnak(!!) kedvükre úgy, hogy közben minden tápanyaghoz hozzájutnak. A te menüdből nem lehet választani, rántott sajtot lehet enni oszt annyi. Nem muszáj ám mindenkinek csupa olyat enni, amit te is szeretsz/ettél már/láttál már. Nézz körül az interneten, miket esznek a vegák.
2016. szept. 29. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!