Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire "gáz" ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire "gáz" ha egy 4 hónapos kisbaba nincs kiöltöztetve egy esküvőre?

Figyelt kérdés

Vannak aranyos ruhái, de inkább rugdalózók, meg kis aranyos ruhák, semmi csinos. Így is győzzük venni neki a ruhákat, mert nagyon gyorsan növekedik, és most kéne egy csini ruha egyetlen este kedvéért.....Persze, ha anyagilag ez nem lenne megterhelő, egy percig sem gondolkodnék...de..... :(

Szerintetek?

2010. ápr. 23. 17:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
Ja, és szerintem egy babát is illik valamennyire kiöltöztetni, ne szedett-vedett holmikban legyen, akármilyen szép is..és ehhez nem kell gazdagnak lenni, csak igényesnek.
2010. ápr. 23. 17:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges kiöltöztetni egy babát. Erősen kétlem, hogy pl nem büfizi le vagy nem eszi le vagy ilyesmi. Mellesleg akkor már ha ki kéne öltöztetni akkor az asztali etikettet is meg kéne neki tanítani, kicsit vicces... Egy baba legyen baba majd ha eljön az ideje akkor lehet kiöltöztetni. adj rá valamit ami neked tetszik vagy mégjobb a gyereknek kényelmes és ne azt nézd, hogy mit szól más. Ha másnak annyi pénze van és zavarja akkor az majd öltöztetgesse a sajátját te meg légy nyugodt.
2010. ápr. 23. 17:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el milyen kényelmes lehet egy 4 hónapos babának egy kis ruha vagy szoknya, vagy egy pici öltöny :). Ha tellne rá se öltöztess egy ilyen pici babát így. Tiszta világos színű rugi. Ez a legkényelmesebb neki.
2010. ápr. 23. 17:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hová akarod kiöltöztetni??? Mert ha a saját keresztelője, azért én kiöltöztetném, és emléknek is szép a ruha!! Még a 20 éves fiam ruhácskája is megvan. Más mi lehet ahová annyira ki kéne öltöztetni??
2010. ápr. 23. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Okoskám, esküvőre akarja....
2010. ápr. 23. 18:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A mi esküvőnk 3 hét múlva lesz, igaz az én kisfiam 1,5 éves, de még akkor is "baba".

Én vettem neki a teszveszen bársony ünneplő szettet, törtfehér, fehér inggel, kis csokornyakkendővel nagyon bájos, és egyáltalán nincs "kicsicsázva".

Mindössze 3000 ft volt, nekem ennyit megért, hogy Ő is alkalomhoz méltóan legyen öltözve.

2010. ápr. 23. 19:29
 17/22 anonim válasza:
100%
Szia! Egyaltalan nem gaz! Egy baba mindenhogyan bajos es gyonyoru, emiatt ne aggodj! :) Egy szep kis vilagos rugdalozoban is alkalomhoz illoen fog mutatni! Arrol nem is beszelve, hogy meg kenyelmesen is fogja Magat erezni a pici. Erezzetek nagyon jol Magatokat! :)
2010. ápr. 23. 23:18
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2010. ápr. 24. 08:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Jól van na, okoska vagyok! Elkerülte a figyelmem!!! Esküvő, értem!
2010. ápr. 24. 14:25
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ilyet kérdezni gáz! :))

Szerencsétlen gyerek nem tehet semmiről, és biztos nem kínoznám semmi extrával, úgysem fogja fel, mi történik. A rokonok kedvéért meg nem kell bohócot csinálni belőle.

2010. ápr. 25. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!