Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel az esküvő előtt vettétek meg a ruhát? Szerintetek mikor merjek ruhát venni?
Az elmúlt 8 hónapban leadtam közel 20 kg-t. Még mindig van rajtam egy kis felesleg, szóval még pár kiló fog lemenni.
Mondjuk még sok idő van hátra az esküvőig, de annyi a gyönyörű ruha, és olyan izgatott vagyok már a ruhakeresés miatt. :)
Az a bajom, hogy az a nadrág is már kezd nagy lenni rám, amit 2 hónapja vettem. Pedig már nem fogyok olyan tempóban és olyan sokat.
Az esküvő amúgy kb 1 év múlva lesz. Tavasszal túl korai elkezdeni ruhát keresni szeptemberi esküvőre?
Majd jovo tavasszal nezd meg h elerted-e az alomsulyt vagy fogsz meg tovabb fogyni.Addig szerintem folosleges ezen agyalnod.
Februarra lett kesz es majusban volt az eskuvo.De nekem nem volt feleslegem es igy is utolso heten azert meg igazitottak rajta.
Sok boldogsagot nektek,le a kalappal a fogyas miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!