Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel az esküvő előtt választottátok ki a ruhát?
Figyelt kérdés
Csak 1 év múlva lesz az esküvő, de a ruhapróba izgat a legjobban, és nagyon várom már, hogy elkezdjek keresgélni, de most még nagyon korai.
Ti mennyi idővel előtte választottátok ki/vettétek meg/foglaltátok le a ruhát?
2016. aug. 23. 14:48
1/7 anonim válasza:
Júniusban volt az esküvőnk, és előtte szeptemberben foglaltam le. Nem akartam kockáztatni, hogy valaki más kiválasztja aznapra a ruhám ☺ Bár végül egy másikat választottam nem azt amit kinéztem a neten, mert a csaj hozott egy még szebbet. De most sem csinálnám másképp. Mi mindent lefoglaltunk már egy évvel előbb.
2/7 anonim válasza:
novemberben vettem meg, májusban volt az esküvő
3/7 anonim válasza:
Úgy szeptember elején mentem be abba a szalonba, ahol csináltattuk, az esküvő eredetileg novemberben lett volna, de aztán halasztani kellett januárra. De gyakorlatilag bő két hónappal a tervezett esküvő előtt.
4/7 anonim válasza:
május végi esküvőre január végén
5/7 anonim válasza:
Júliusban lesz az esküvőnk, én is már alig várom a ruhapróbákat. Bár itt nézegetem [link]
Valószínű, hogy a boltban próbálgatok, hogy mi az ami jól áll és innen megrendelem. Ha nem illeszkedne pontosan, az ismerősöm kiigazítja. Ahogy elnéztem az árakat, van amit olcsóbb megvenni, mint ki kölcsönözni.
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok, októberben és decemberben biztosan megyek az üzletekbe :)
7/7 anonim válasza:
Szeptemberi esküvőre januárban, februárban neten keresgéltem és márciusban foglaltam le a szalonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!