Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez milyen székszok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen székszoknya helyett?

Figyelt kérdés
[link]
2016. szept. 2. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Elég vidéki.
2016. szept. 2. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Szekszoknya videki ez szuper jo
2016. szept. 2. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Vintage esküvőhöz teljesen jó.
2016. szept. 2. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
hú szerintem inkább semmi ne legyen a széken! felesleges.
2016. szept. 2. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Vintage esküvőhöz jó, de oda kell figyelni a többi dekorelemre is emellett, mert ha nem jól választasz mellé, elmehet a dekoráció az "olcsó, vidéki" hangulat felé. Vontage esküvőhöz kiváló.
2016. szept. 2. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a dekor többi részével összhangban van, szerintem teljesen jó lehet, nekem tetszik. De igen, jól mondják a többiek, ha nem jól választasz, akkor valóban "vidéki" benyomást kelthet, és nem a jó értelemben.
2016. szept. 2. 23:01
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Ilyetszòl vidèki...

Inkàbb hagyományos règi divat, nèpies esetleg, de vidèki?! Tuti városiak ìrtàk.

Szerintem szèp, pinteresten ènis láttam, lementettem, ha mellè passzol minden mas akkor nagyon kulonleges lesz.:)

2016. szept. 2. 23:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, bár én "vidéki" vagyok, lehet, hogy azért. :DD
2016. szept. 3. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is nagyon tetszik. Biztos azért, mert én már öreg is vagyok... 58/N
2016. szept. 4. 18:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom rá: drága!

ez itt egy elég jó minőségű csipke, valószínű, hogy az ára is ennek megfelelő, ráadásul keskeny, ilyent nehezen lehet találni, úgy saccolom, hogy métere 1-3000 forintig lehet. Egy székre kb. 1,8 méterre van szükség. Számolhatunk. Sokan a 450 forintos székszoknyát is sokallják. Nálam ez csak úgy működne, hogy a két székre kerülne, amin a ifjú pár ül, 70-100-150 széket ilyennel beborítani?????

Persze van olcsó műanyag csipke is, hófehér, amit az ablakokban szoktunk látni, ollóval földarabolva, hogy több férjen ki belőle. Na, az viszi el förtelem felé, amit itt följebb emlegetnek a hozzászólók. :)

És igen, ez ad egy stílust, ehhez a többi dekornak is passzolnia kellene, ehhez nem megy a colás pohár meg a galambos, nyomtatott színes papírszalvéta.

2016. szept. 6. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!