Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarok esküvőt!
Már írtam ide, megakadályoztam egy esküvőt. Nem telt el még 1 hét sem, de én már most nem akarok nősülni. Megkaptam a lányt, akit akartam, de rájöttem, hogy büszkeségből volt az egész. Tuti nem fogom elvenni, de ő még ezt nem tudja. Igazából nem merem elmondani neki, majd rájön 3 hét múlva, hogy nem veszem el. Nem vagyok ekkora szemét, de nem tudom neki megmondani:( Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani? Beszéljek a régi vőlegénnyel? A régi pasi szerelmes a menyasszonyomba, szóval biztos örülne, ha az övé lehetne újra.
Előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
KAMU!
Az előző kérdésed is kamu volt.Ez annyira egyértelmű.Egy vőlegény sem lenne olyan rendes hogy átnyújtsa valaki másnak a menyasszonyát!Mi meg próbáltunk Neked segíteni..tch...
De ha igaz is megérdemelnéd hogy jól megverjen a mostmár csak volt vőlegény.Ha meg újra másé lenne Te az ne bírnád ki.Ha neked nem jó neki se legyen.Undorító.
nem kamuzz már itt össze-vissza, mert kezd unalmassá válni.
becsületedre legyen mondva, a helyesírásod még elmegy.
és pont ez a gyanús. egy ennyire primkó embernek sokkal borzalmasabb a helyesírása. bukó van kisapám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!