Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plogári esküvő után két évvel templomi esküvő?
A vőlegényem pályakezdő, nekem pedig van még 2 évem az egyetemből, így egy 30 fős lagzit nem mostanában fogunk kifizetni. Viszont mindketten szeretnénk igazi esküvőt. Az mennyire fura, ha elmegyünk két tanuval házasságot kötni, és másfél- két év múlva amikor összegyűjtünk annyit, akkor egy templomi esküvőt tartanánk rendes lagzival?
Nem mintha sietnénk valahova, de lassan 8 éve vagyunk együtt. Én nem akarok tovább várni, de a "rendes" esküvőről, lagziról sem akarok lemondani, mert tényleg mindig arról álmodtam. Viszont hajadon sem szeretnék lenni az idők végezetéig:(
Köszi!!
Az nem működhet, hogy szűkebb körben vacsi az esküvő után? Mindenképp ragaszkodsz a nagy lagzihoz?
Off: a levelezős diploma semmivel sem ér kevesebbet, bele sem kerül, hogy milyen tagozaton szerezted.
Jah amikor én kezdtem még mindenkinek az volt a véleménye, hogy kevesebb:S
A vőlegényem is azért ment nappalira, pedig ő épp levelezőre akart, de akkoriban mindenki mondta, hogy nem szabad. :S
Voltam néhány ilyen nagyobb esküvőn, és annyira tetszett. + valahogy mindig is nagy esküvőt szerettem volna. De nem kell 300-nak lennie, a 90-100 nekem már nagynak sszáít:)
100főre számolj akkor kb 2,5-3 millát.
nekünk annyi lesz jövőre, 110 fő, és nem főváros.
Áh lehet, hogy igazad van. Nem aludtam éjjel, lehet, hogy tényleg túlérzékenyen kezeltem a beszélgetést, és egy nagy alvás után már nem fogom olyan sötéten látni a világot, kipihenten, a párom mellett.
Sok minden kavarog bennem, lehet, hogy a kimerültségtől valóban drámaibban élem meg a helyzetet.
:) nem is írok inkább már, ne idegesítsek itt mindenkit, az eredeti kérdésre úgyis megkaptam a választ!
Szép napot mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!