Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez milyen lenne szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen lenne szerintetek?

Figyelt kérdés

Nyáron keresztelővel egybekötött esküvőnk lesz,a pici fiunkat kereszteljük.

Délelőtt lesz a polgári esküvő,kéttanúval ésa szülőkkel,aztán délután a keresztelő,azt követően egy ebéd.

A hangsúly ugyan a keresztelőn lesz,de azért mégis szeretnék egyet táncolni az újdonsült férjemmel,és tortánk is lesz.(esküvői is és a gyermeknek is "keresztelői")

A kérdés ez:mikor vége az ebédnek,akkor legyen a tánc,aztán a torták felvágása,vagy inkább előbb a tortafelvágás,és aztán a tánc?Utóbbi esetben nem a tortaevéssel lesz elfoglalva már mindenki?Vagy épp hogy lesz idő kiporciózni azt a felszolgálóknak,míg a mi táncunkat nézik?Megköszönném ha segítenétek :)

2010. ápr. 20. 14:37
 1/6 A kérdező kommentje:
És még egy apróság:milyen zenét szedjek össze az ebéd időtartamára?Van ötletetek?Nem szeretnék mulatósat,szűk családi kör lesz,és tényleg csak egy ebéd,nemlesz utána mulatozás
2010. ápr. 20. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
nekünk most lesz elsején az esküvőnk a kisfiunk keresztelőjével.nálunk ugy lesz hogy 11:30-kor egyházi esküvő,majd egyből utána keresztelő.14:00-kor meg lesz a polgári.nálunk is lesz torta mind2 alkalomra.eddig ugy van hogy a polgári után lesz egy svédasztalos kései ebéd.majd miután jól megkajolt mindenki lesz egy táncunk(nyitótánc szerüség,utána szabad a tánc mindenkinek),és majd ha egy kicsit lemozogtuk a kaját utána vágjuk a tortákat.szerintem 1 óra biztos lesz az ebéd és a torta között,mert lehet olyan aki nagyon teleeszi magát,tudjon pihenni egy kicsit a gyomor :) .amúgy mi 30-34-en leszünk kb.
2010. ápr. 20. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

zenét nem tudom h milyet kéne.nálunk lesz mulatós is meg válogattam jópár lassú számot(angolok jobbára),meg lesznek magyar tánczenék.mi csináljuk a zenét gépről.mondjuk nálunk lesz utána egy kis mulatság is,de nem sokáig,mert ugye a gyerkőc ott lesz.

első voltam

2010. ápr. 20. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Végül is mi sem halunk bele,ha nem megy haza mindenki az ebéd után,nem rossz megoldás a Tiéd...
2010. ápr. 20. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia. Nem a kérdésre válaszolok, de szeretnék gratulálni Nektek!

Ugyanis mi is így szerettük volna megcsinálni tavaly nyáron, de nem sikerült. Úgyhogy a kisfiam meg lett keresztelve tavaly júliusban, mi meg most fogunk összeházasodni 15-én.

Sok boldogságot Nektek!

2010. ápr. 23. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük!:)
2010. ápr. 23. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!