Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek bunkóság lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság lenne ilyet kérni?

Figyelt kérdés

Szabadtéren fogjuk tartani a szertartást, egy olyan helyen, ami nagyon kedves a számunkra.

Viszont ott is le kell ültetni a vendégsereget arra a kis időre is. Kb 50 db székre lenne szükség, de mivel muszáj ott spórolni, ahol csak tudunk a következőre gondoltunk:

Egyik rokonomnak nyelviskolája van, és otthon tanít, de eléggé kinőtte magát a dolog. Tele vannak székekkel meg mindenféle jóval.

Szerintetek bunkóság lenne olyat kérni, hogy nászajándékként adjanak kölcsön székeket, meg hangszórót+mikrofont?

Nekik gyakorlatilag semmibe nem kerülne, még az el- és visszaszállítást is mi oldanánk meg, nekik semmi dolguk nem lenne vele.

Tulajdonképpen úgy látom, mindenki jól járna, mert nekik nem kell nászajándékot adni, se pénzt, se egyéb dolgon törni a fejüket, nekünk pedig jó kis összeget spórolnának meg vele.

2016. aug. 19. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom hogy ebben mi a bunkóság. Még csak nászajándék gyanánt sem kellene kérnetek...
2016. aug. 19. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Valamiért nem szeretek szívességet kérni az emberektől, mert mindig az az érzés van bennem, hogy nem is akarja, csak udvariasságból nem mond nemet, és ezért próbálom elkerülni, hogy ilyen helyzetbe hozzam az embereket.

Ez lehet, hogy csak az én defektem, de ezért írtam ki a kérdést tulajdonképpen.

2016. aug. 19. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen nem agyalnék túl sokat. Nincs ebben semmi sértő, még csak nem is kihasználás, hiszen nekik semmi dolguk az egésszel, még csak fáradságukba sem kerül. A rokonod, nektek meg az esküvőtök! Mikor segítsen, ha nem most?
2016. aug. 19. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Meggyőztetek :)

És szerintetek mikor a legalkalmasabb erre rákérdezni? Az esküvő jövőre lesz. Korai még kérdezni?

Esetleg majd a meghívó átadásakor? Vagy utána valamikor?

2016. aug. 19. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság.
2016. aug. 19. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a meghívó átadásakor vagy mikor szóltok, hogy meg vannak hívva (előbbi 2-3 hónappal legkésőbb előtte, utóbbi akár félévvel hamarabb is megtörténik), és akkor még tudtuk intézni helyette kölcsönzést ha nemet mondana. Bár mint írtad neki ezzel nem lenne plusz teendője.
2016. aug. 19. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!