Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság lenne ilyet kérni?
Szabadtéren fogjuk tartani a szertartást, egy olyan helyen, ami nagyon kedves a számunkra.
Viszont ott is le kell ültetni a vendégsereget arra a kis időre is. Kb 50 db székre lenne szükség, de mivel muszáj ott spórolni, ahol csak tudunk a következőre gondoltunk:
Egyik rokonomnak nyelviskolája van, és otthon tanít, de eléggé kinőtte magát a dolog. Tele vannak székekkel meg mindenféle jóval.
Szerintetek bunkóság lenne olyat kérni, hogy nászajándékként adjanak kölcsön székeket, meg hangszórót+mikrofont?
Nekik gyakorlatilag semmibe nem kerülne, még az el- és visszaszállítást is mi oldanánk meg, nekik semmi dolguk nem lenne vele.
Tulajdonképpen úgy látom, mindenki jól járna, mert nekik nem kell nászajándékot adni, se pénzt, se egyéb dolgon törni a fejüket, nekünk pedig jó kis összeget spórolnának meg vele.
Valamiért nem szeretek szívességet kérni az emberektől, mert mindig az az érzés van bennem, hogy nem is akarja, csak udvariasságból nem mond nemet, és ezért próbálom elkerülni, hogy ilyen helyzetbe hozzam az embereket.
Ez lehet, hogy csak az én defektem, de ezért írtam ki a kérdést tulajdonképpen.
Meggyőztetek :)
És szerintetek mikor a legalkalmasabb erre rákérdezni? Az esküvő jövőre lesz. Korai még kérdezni?
Esetleg majd a meghívó átadásakor? Vagy utána valamikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!