Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égő hogy nem lesznek az esküvőmön koszorúslányok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 14:23
1/8 anonim válasza:
A te esküvőd, ne foglalkozz mások véleményével. Ha te nem akarsz, akkor ne legyen. Kit érdekel, mások mit gondolnak, ez a ti napotok, kettőtökről szól. Akinek nem tetszik, a saját esküvőjén majd máshogy csinálja.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem sem lesznek, én egyszerűen nem szeretnék.
5/8 anonim válasza:
Biztosan furcsa lesz,hogy nincs,de egyébként én sem szeretnék ,ha lenne esküvőm :D
6/8 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt, amikor először kezdtem el azon gondolkozni, hogy milyen lesz az esküvőm, még nagyon aggódtam azon, hogy gáz lesz-e, ha nem szokványos. A koszorúslány-kérdés már akkor is ott lebegett, mert volt kb. egy olyan barátnőm, aki "meg is érdemelte volna", mert alapvetően nehezen barátkozom, és voltak csalódásaim is... de azóta ő is lemorzsolódott. De aztán most rájöttem, hogy nekem nem KELL barát a boldogsághoz - párom a legjobb barátom is egyben. Az esküvő meg tükrözze azt, aki én vagyok. Most meg szegrl-végről haverokat, ismerősöket csak azért nem kérnék fel, mert színjáték lenne az egész. Illetve azóta rájöttem, hogy én egy egyszerű, csendes esküvőt szeretnék, amellett meg nem is annyira kirívó, hogy nincs koszorúslány.
7/8 anonim válasza:
Nem égő, nekem sem volt és nem is hiányzott. Nincs erre szabályzat hogy kell koszorúslány :)
8/8 anonim válasza:
Nekünk még vendégek se voltak, csak két tanú. Így volt jó, ma se csinálnám másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!