Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha már volt esküvőtök, a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már volt esküvőtök, a ti menyasszonyi ruhátok olyan volt, mint amilyent elképzeltetek?

Figyelt kérdés
Én sok tényezőt figyelembe vettem, amikor kiválasztottam a ruhát, csak egy valamit nem....hogy én milyen ruháról álmodtam. Ha időközbe megtalálnátok az ideális ruhát, megvásárolnátok, függetlenül attól, hogy mást mit mond? vagy viselnétek a rossz döntésetek következményét, és mennétek abba ami van?
2016. aug. 7. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi elképzelésem a ruhát illetően, besétáltam egy szalonba, mondtam a hölgynek, hogy annyi kikötések van, hogy ne legyen giccses. Hozott egy gyönyörű szép elegáns, letisztult csont színű kisabroncsos ruhát. Mintha rám szabták volna... Tökéletesen állt, kényelmes volt és nagyon elégedett voltam.
2016. aug. 8. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Többféle elképzelésem volt, a közös bennük az, hogy egyszerű ruhát szeretnék viselni. És az is lett, az egyik verzió, amit elképzeltem magamon és jól is állt.
2016. aug. 9. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem teljesen olyan ruhát képzeltem el, mint amilyét végül választottam, de a szalonban a csaj mondta, hogy próbáljam fel mindenképp. Nem hittem el, hogy van ilyen de azonnal tudtam, hogy ez lesz az! A többi se volt rossz de nem éreztem semmit. Én nem mennék olyanba férjhez amiről nem érzem hogy az igazi.
2016. aug. 9. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én készíttettem ruhát, és aztán az volt a véleményem, hogy jó lett volna, ha kissé igényesebben varrják és kicsit jobb anyagokból, nem teljesen olyan lett, mint amit a szalonban próbáltam és vártam. Viszont mindenki másnak nagyon tetszett, stílusában nekem is. De ha nyári esküvőm van, nem téli, akkor valószínű nem pont ezt a stílust választottam volna. (És ha jobbak az anyagi lehetőségeim, akkor valószínűleg még megnézek pár szalont.)
2016. aug. 10. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó? Hol varrattad a ruhádat, ha meg szabad kérdezni?
2016. aug. 10. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Még csak tervezem az esküvőt, de tuti nem olyan lesz, amilyet "elképzeltem". Kb. félévről félévre változik, hogy mi tetszik igazán, mert alapvetően nem vagyok nagyon válogatós ruhák terén, sokféle dolog tetszik... sima ruha vásárlásánál sem vagyok olyan, hogy vmi annnnnyira tetszik, hogy élni sem tudok nélküle.

Plusz nekem elég speciális alkatom van (alacsony, fura helyre hízó túlsúlyos testalkat, nagy és lógó mellek), így egy csomó féle ruha alapból kiesik... de egy csomó olyan is, ami első látásra még jó lenne, de aztán kiderül, hogy nem. A kinézett ruhák 80%-a ez a kategória lesz majd, kb.

2016. aug. 11. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!