Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked milyen volt a menyasszon...

Neked milyen volt a menyasszonyi ruhád?

Figyelt kérdés

Nemsokára itt az idő, hogy kiválasszam a ruhámat, és úgy gondoltam itt körbekérdezem, kinek milyen volt :) Esetleg képet is tudtok mutatni róla?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 17. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, esküvői ruháról van szó. :)

Abroncsos, szatén, ekrü volt. Ebből az ekrü stimmelt is az elképzeléseimmel, de a többi nem. :D

2012. nov. 17. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:

jaj igen, esküvői ruháról van szó :))

Biztos nagyon szép lehetett. Az ekrü nálam is feltétel, de hát nem tudom mit fogok kapni.. :) Amúgy köszönöm a választ, ment a zöld!

2012. nov. 17. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nővéremnek gyönyörű volt.

testhez simuló,kicsit nagy szoknyájú,5 méteres uszályos :D

istenem de szép volt:')

te milyet szeretnél?

[link]

én ehhez hasonlót :))

2012. nov. 17. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel még nagyon fiatal vagyok nem készülök még házasodni:D De már megtaláltam az álomruhát.:) Én ilyen szeretnék, majd egyszer:

[link]

2012. nov. 17. 17:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Húúú, nagyon szépeket linkeltetek mindketten! :) Nekem még semmilyen elképzelésem nincs, ezért is kértem hogy aki tud, mutassa meg milyen az, ami neki tetszik :) Annyi a kikötésem hogy nagy ruha legyen :)) Mentek a zöldek, és köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 17. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nekem ez volt :)

[link]

[link]

Tudom, hogy nem vagyok vékony, de én jól éreztem magam benne nagyon :D

2012. nov. 17. 18:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon csinos voltál benne :) Köszönöm a válaszod! :)
2012. nov. 17. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túlságosan csicsás volt, csomó felesleges részlettel. A hajam is teljesen idegenül, mesterkélten hatott, mint egy paróka...brrr.

Mai eszemmel úgy látom, hogy valami sokkal egyszerűbbet, kedvesebbet is választhattam volna...

(csak papírképem van róla, nem tudom linkelni...)

2012. nov. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!