Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetnénk húgommal?
Mi lenne, ha ráhagynátok és inkább segítenétek neki amiben szüksége van, mintsem ellene legyen még a családja is?
Majd a tiédet úgy szervezed,ahogy akarod, vagy szervezted, de a sajátját miért nem hagyjátok rá?
Tökéletesen igaza van. Az ő esküvője, és úgy szervezi, ahogy akarja.
Akinek ez nem tetszik, nem megy el.
Én tökéletesen megértem a húgodat... az ő esküvője, úgy csinálja, ahogy akarja.
Én is hasonlót szeretnék, bár felőlem lehet alkohol, de pap meg kölykök távol maradnak tőlem. Semmi közötök hozzá, ha nem tetszik ne menjetek... azzal is csak azt fogjátok neki bizonyítani, hogy felszínes a családja, és nem az számít nekik, hogy ő boldog legyen, hanem hogy a ti elvárásotok szerint csináljon mindent... szánalmasak vagytok.
Mi ezen a fura?
Talán az alkohol. Kisgyerekeket tényleg nem szokás vinni (max. nagyon közeli rokonoknak), a hagyományos ételeket manapság minden városi esküvőn kerülik. Mivel a lakosság jelentős része nem vallásos, az is teljesen megszokott, hogy nincs templomi esküvő. Én ebben semmi különöset nem látok.
A helyzet meg az, hogy ez valóban a pár napja. Így a kijelentésedet meg kellene fordítani: ezen a napon a családnak kell tisztelettel lennie iránta, és elfogadnia, hogy ő így érzi jól magát.
Megjegyzem, hogy én pl. nagyon élveznék egy ilyen esküvőt.
Lesz egy buli, ami nem pont olyan, amilyet elképzeltetek. Ki fogjátok bírni, meg haza lehet menni korábban. Meg a fenét sem fogja izgatni, ha valaki becsempész pár üveg ezt-azt. Majd dugiban piáltok, a menyasszony meg legfeljebb hazazavar, és lesz frankó balhé. Úgy az igazi :)
Szerintem ne görcsölj rá, az ő bulija, olyan lesz, amilyen lesz, azt kész. Csak egy parti, nem muszáj, hogy ez legyen életetek legnagyobb bulizása. Majd a saját esküvődön fürdesz pezsgőben, és zabálod a töltött káposztát, azt kész. Vagy tartasz egy alternatív bulit pálinkával és töltött káposztával, ha annyira hiányzik. Szóval szerintem hagyjátok rá, nem ér annyit az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!