Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit kezdhetnénk húgommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdhetnénk húgommal?

Figyelt kérdés
Szervezi az esküvőjét, de elég furán. 14év alatti gyerekek nem mehetnek, nem lesz alkohol, nem lesznek hagyományos lakodalmas ételek. Meg nem lesz templomi esküvő se. Erre egyszer anyával nagynehezen rábeszéltük, de aztán az anyósa beszólt neki valamit (nem derült ki pontosan mit) és mégse lesz. Áll a bál az egész rokonságban, de húgom meg úgy csinál, mint aki sz_arik az egészre. Csak húzogatja a vállát, hogy őt nem érdekli, meg hogy az ő esküvője, aki őt szereti úgyis elmegy, stb. De basszus... Oké, hogy az ő esküvője, de lehetne némi tisztelettel a családja iránt. Hogy lehetne kicsit észhez téríteni? Vőlegényének hiába beszélünk, azt mondja neki mindegy, meg úgyse ért hozzá... Anyósára gondolni se merek, mert vele már a kezdetektől paprikás a viszony.
2016. júl. 26. 19:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
18%
Ne menjetek Ti sem, és ezt közöld vele.
2016. júl. 26. 19:25
 2/33 anonim ***** válasza:
87%

Mi lenne, ha ráhagynátok és inkább segítenétek neki amiben szüksége van, mintsem ellene legyen még a családja is?

Majd a tiédet úgy szervezed,ahogy akarod, vagy szervezted, de a sajátját miért nem hagyjátok rá?

2016. júl. 26. 19:27
 3/33 anonim ***** válasza:
88%

Tökéletesen igaza van. Az ő esküvője, és úgy szervezi, ahogy akarja.

Akinek ez nem tetszik, nem megy el.

2016. júl. 26. 19:34
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
savanyú a szőlő hogy nem a te esküvőd? vagy mit kell beleszólni?
2016. júl. 26. 19:35
 5/33 anonim ***** válasza:
89%

Én tökéletesen megértem a húgodat... az ő esküvője, úgy csinálja, ahogy akarja.

Én is hasonlót szeretnék, bár felőlem lehet alkohol, de pap meg kölykök távol maradnak tőlem. Semmi közötök hozzá, ha nem tetszik ne menjetek... azzal is csak azt fogjátok neki bizonyítani, hogy felszínes a családja, és nem az számít nekik, hogy ő boldog legyen, hanem hogy a ti elvárásotok szerint csináljon mindent... szánalmasak vagytok.

2016. júl. 26. 19:41
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
pOnt zért lesz 2 tanús kézfogóm. család se tud róla.
2016. júl. 26. 19:52
 7/33 anonim ***** válasza:
85%

Mi ezen a fura?

Talán az alkohol. Kisgyerekeket tényleg nem szokás vinni (max. nagyon közeli rokonoknak), a hagyományos ételeket manapság minden városi esküvőn kerülik. Mivel a lakosság jelentős része nem vallásos, az is teljesen megszokott, hogy nincs templomi esküvő. Én ebben semmi különöset nem látok.

A helyzet meg az, hogy ez valóban a pár napja. Így a kijelentésedet meg kellene fordítani: ezen a napon a családnak kell tisztelettel lennie iránta, és elfogadnia, hogy ő így érzi jól magát.

Megjegyzem, hogy én pl. nagyon élveznék egy ilyen esküvőt.

2016. júl. 26. 20:31
 8/33 anonim ***** válasza:
80%
Az a nap róla és a vőlegényéről szól.Hagy szervezzék úgy, ahogy nekik jó.
2016. júl. 26. 20:33
 9/33 anonim ***** válasza:
80%

Lesz egy buli, ami nem pont olyan, amilyet elképzeltetek. Ki fogjátok bírni, meg haza lehet menni korábban. Meg a fenét sem fogja izgatni, ha valaki becsempész pár üveg ezt-azt. Majd dugiban piáltok, a menyasszony meg legfeljebb hazazavar, és lesz frankó balhé. Úgy az igazi :)

Szerintem ne görcsölj rá, az ő bulija, olyan lesz, amilyen lesz, azt kész. Csak egy parti, nem muszáj, hogy ez legyen életetek legnagyobb bulizása. Majd a saját esküvődön fürdesz pezsgőben, és zabálod a töltött káposztát, azt kész. Vagy tartasz egy alternatív bulit pálinkával és töltött káposztával, ha annyira hiányzik. Szóval szerintem hagyjátok rá, nem ér annyit az egész.

2016. júl. 26. 20:38
 10/33 Bence_ ***** válasza:
73%
Elfogadod őt!
2016. júl. 26. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!