Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap múlva lesz egy esküvő, amire meghívtam, öcsémmel és húgommal egyetemben. Ők viszik párjukat, nekem viszont nincs senkim, és elég gáz lenne egyedül megjelenni. Mit javasoltok?
Vannak olyan "szolgáltatók", akiket fel lehet kérni ilyen jellegű programra? Nő ismerőst hívnék, de olyan, aki az esetem ( tesóim tudják ), olyan nincs.
Májusban lesz az esküvő, Szegeden.
Miért lenne gáz egyedül menni, vagy csak egy ismerőssel?
Szerintem sokkal inkább egyedül, mint egy felbérelt idegennel.
Képzeld el, hogy beállítasz a felbérelt nővel az oldaladon, erre van ott egy egyedülálló nő, aki egyedül jött, és megtetszik. :D :D :D
Aztán magyarázkodhatnál. :D Elásnád magad örökre.
Igazából nemrég váltam el, pontosabban még zajlik a válóperem ( lassan 1 éve ), és mivel a rokonság nagyon nem pártolta az exemmel való házasságot, már alig várják, hogy új nőt mutassak be nekik, ugyanis a válás óta nincs komoly kapcsolatom.
Sajnos a családban a hűség nem gyakorolt erény. Nem ismerkedni akarok az esküvőn, tekintve hogy vidéken lesz, vidéki rokonokkal, én meg Pesten élek. A kísérő csak "díszletnek" kell.
Szerintem ilyenkor érdemes ellenkező nemű havert, barátot, ismerőst vinni. Tök mindegy, hogy bejön-e vagy sem. De úgy látom, már nem aktuális a kérdés.
Kérdező, végül mi volt?
Egyébként egyedül menni sem gáz. Én simán elmennék úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!