Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vélemény a menüről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény a menüről?

Figyelt kérdés

Mit variálnátok?

Én kis dilemmában vagyok, hogy hideg előétel legyen a leves előtt, vagy inkább a leves után egy pörkölt.... nem tudom.

Legutóbbi esküvőn amin voltam, a levessel és a pörivel úgy jól laktam (pedig fél adagot szedtem) hogy nem jutott hely a svédasztalnak, pedig arra vártam.

Előétel

Erdélyi padlizsánkrém, pirítóssal, grillezett gomolyával

Leves

Házias húsleves lúdgége tésztával csészében szervírozva

Főétel - svédasztalosan

Rosé kacsamell színes borskéregben

Mézes, borókás sertésszűzérmék roston sütve erdei gombaraguval

Sajttal, sonkával töltött sertésborda rántva

Rántott sajt

Héjas, fűszeres burgonya

Grillezett zöldségek

Friss vegyessaláta

Desszert

FEKETE ERDŐ KEHELY-csoki mousse rumos meggyel, piskóta lappal és tejszínhabbal

Éjfélkor:

Hidegtál (maradék sültek, franciasalátával, kaszinótojással, töltött sonkával kiegészítve)

Nem kevés a köret?

Nagyon puccosak a kaják, vagy jó? Csak nem pórias gondolom.

Lesz torta is, azért gondoltam ilyen könnyű desszertre.

Bármi ötletet szívesen fogadok!

Köszi

2016. jún. 23. 21:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az eloetel teljesen kijlhagyhato, jo ha levessel kezdtek. A menusor teljesen rendben van.:) Nem puccosak.
2016. jún. 23. 21:46
 2/29 anonim ***** válasza:
13%

Grillezett gomolya, az mi?

Meg borókás sertésszűzérmék, lúdgége???

Lehet túl proli vagyok ehhez, de én nem enném meg.

Gondoltál azért arra is, hogy van akinek kicsit egyszerűbb ízlése van?

Nem kötekedni akarok...

2016. jún. 23. 21:54
 3/29 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Akkor ezt zárójelbe teszem, mert olyan finomnak hangzik :D

Viszont a húsleves lehet tálban lesz inkább szervírozva, mert praktikusabb, és így külön tálban lennének a zöldségek és húsok, hogy ha valaki nagyon éhes, a leves után még csipegethet belőle, meg persze mindenki azt tud tenni a levesébe amit szeret (pl. anyámék a zúzát, meg kutyafülét, párom semmit, én meg répát :D)

2016. jún. 23. 21:55
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
egyetértek az elsővel, ez rengeteg kaja szerintem, nálunk legalábbis senki nem tudna egyszerre megenni ennyi mindent. Én még annyit variálnék, hogy mivel utálom a hidegtálakat, ezért inkább valami más lenne éjfélkor, vagy a desszert után inkább én kiraknék apró sütiket, édeset és sósat is. Nem pórias egyáltalán, mondjuk nekem személy szerint rengeteg hús lenne, de én vegetáriánus vagyok, szóval én csak rántott sajtot ennék.
2016. jún. 23. 21:56
 5/29 A kérdező kommentje:

[link]

Lúdgége tészta. A formája miatt. A grillezett gomolya az egy házi alföldi sajt, nagyon finom, a borókás szűzérme meg az aminek hangzik :D

2016. jún. 23. 21:57
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
2-es, az nem a kérdező hibája, hogy nem tudod mi az a gomolya (sajt amúgy) vagy a lúdgége (ami tészta) :D Nem hangzik puccosan, vagy nagy "luxusnak", ez a neve, nem lehet máshogy írni.
2016. jún. 23. 21:57
 7/29 A kérdező kommentje:

Nekünk egy ismerősünk, vagy rokonunk se vega, vagy vegán, azért a sok hús.

Akkor szerintem az előételt kiveszem.

Sütik alapból lesznek.

2016. jún. 23. 21:59
 8/29 A kérdező kommentje:
Amúgy a boróka egy fűszer, a sertés szűzérme az a sertés legfinomabb húsa, hozzá egy kis gombaragu, szerintem finomnak hangzik.
2016. jún. 23. 22:04
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék,ha hívnának ilyen lakodalomba,ahol ennyi féle kaja van,amiket még nem ettem.Megpróbálnám végigkóstolni.Sajnos felénk csak a "megszokott" menü van a legtöbb lakodalomban.
2016. jún. 23. 22:20
 10/29 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó vagyok, én kiraktam fondükészleteket alágyújtva,meg elektromos grilleket. Zöldség felszeletelve, sajtok, friss hús felkockázva, húszféle szósz kirakva, feltöltve. Mindenki azt evett, úgy sütött pár pillanatig, amit és ahogyan akart. Még szerelmek is szövődtek a grillasztal körül. Az esküvő arról szól, hogy a vendégeim jól érezzék magukat. Nem róla, nem a férjemről szól, hanem a rokonokról és ismerősökről, hogy ők is osztozzanak az örömömben. Adok, és nem kapok azon a szép napon! :)
2016. jún. 23. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!