Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő de külön kassza?
Figyelt kérdés
A párommal külön kasszán vagyunk de az esküvőt szervezzük. A régi hagyomány szerint a menyasszony szülei fizették az esküvőt de nálam ez kivitelezhetetlen. A párom és az ő szülei is gazdagok én havi 150.ezret keresek de ebből csak az albi 60. Szóval ezek lennének az én költségeim.50 főre. A ruhámat+ koszorús ruhák, férjem gyűrűje, csontok, virágok, díszek, szertartás, meghívók, zenész fele, terem fele, catering fele, fotós fele, tortán fele, kösz.ajándék fele, illetve a szállás. Kb az én részem 1.2millió míg a páromé kb 700.000ft. Komolyan elgondolkodtat hogy van e értelme a házasságnak.2016. jún. 21. 13:08
11/12 anonim válasza:
Nálunk is a párom volt jobban eleresztve, nem ő ragaszkodik a külön kasszához, hanem én. Bár eléggé egyedi a pénz kezelés nálunk. Van egy közös kassza, amibe mind a ketten ugyanannyit teszünk minden hónapban. Abból megy minden számla, kaja, nyaralás. Nem fillére számolunk el, hanem felezünk. Az esküvő is felesbe ment. Csináltunk egy tervet, mi mennyibe kerül, kb mennyi jön vissza, és próbáltunk nem elszállni. A tervben a menyasszonyi nyaklánc ugyanúgy benne volt, mint a párom zakoja. A bejött nászajándékokból se azt néztük, kinek kije adta, ment a bevétel oldalra. A végén pozitívan jöttünk ki, ebből mentünk nászútra és még maradt is, ami ment a közös kasszába. És ami szerintem a legfontosabb volt a kommunikáció. Megbeszélétünk mindent. A kiadásokat, problémákat - mert azok az anyagiakon túl még bőven voltak - és az érzéseinket. Szerintem ülj le vele egy vacsi mellett és beszéljétek át. Kételyek között ne menj férjhez, mert később ez csak romlani fog. Pl mi olyan dolgokat meg tudunk beszélni, amikről álmomban nem gondoltam volna, hogy fogok. Együtt egy csapatot alkottok. Ha ebben is bizonytalan vagy, és nem tudtok megoldást, akkor halassz. Ha sikerül dűlőre jutni, akkor sok boldogságot :)
12/12 anonim válasza:
magának a házasságnak nincsen túl sok értelme külön kassza esetén, de ez az én magánvéleményem.
Ha nem kezelitek közösn a pénzügyeiteket, akkor miafrancnak házasodtok össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!