Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy 50 fős esküvő kb mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50 fős esküvő kb mennyire jön ki?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

20.000 Ft/fő, felnőttekre számold a gyerekekre 10.000 Ft/főt, de ez körülbelüli ár, ennyibe bele fog kerülni.

Most szervezzünk egy esküvőt és a terembérlés,a zenekar, a diszités, a fényképész, a vőfény, a ételek, italok, torta.. és ebben a költségben még nincs benne a menyasszonyi ruha, és a készülődés költsége fodrászat, mükörmös, kozmetikus stb.. az plusz költség.

2016. jún. 19. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szent isten ez azért durva :O
2016. jún. 19. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es nem durva, mert ez egy nagyon szerény költségü lakodalom, tehát nem egy drága terembérlettel és nem egy felső kategóriás éttermi áron számlálva. A legolcsobb kaja 1 főre amit vállalnak 8-10.000 Ft és még utána az ital amit diszkontból kell megvenni, a torta, aprósütemények, stb.. ugyhogy az a 20.000 Ft fő az nagyon sporolosra számolva..
2016. jún. 19. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a menü 7200 Ft/fő, a korlátlan italcsomag 5000 Ft/fő. 3 éves kor alatt ingyenes, 10 éves kor alatt pedig 50% kedvezmény van. A többi költség az igényeitektől függ, ugyanannyiba került kb. mint 100 főre.
2016. jún. 19. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Talán még a dekor és a torta ill. sütemények függenek a létszámtól.
2016. jún. 19. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is 20 e/fő a minimum, de nálunk abban tényleg minden benne volt. A ruháktól a műkörmön át a fotósig. A kaja-pia pesti viszonylatban hiperolcsó volt, 40 főre 300 ezer, fogyasztás alapján.
2016. jún. 19. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 50en leszünk, 390e lett a vége. Az összes ruha új saját, főzetve lesz, nem étterem hanem ebédlő. A sütiket mi sütjük, a díszeket én vettem csináltam és mi rakjuk fel.
2016. jún. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!