Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvő 50 főre?
Nagyon sok múlik azon, hogy mit szeretnétek. A sajátunkból kiindulva:
- Vaacsora: 12-15e Ft/fő.
- Vőlegény ruházata: 60e Ft
- Menyasszonyi ruha: 180e Ft
- Fotós: 400e Ft (nekünk ez volt a legfontosabb, ezért mi többet költöttünk a fotósra mint az átlag, de ha jó fotóst akarsz akkor az 150e Ft körül indul)
- Filmes: Szintén 150e Ft-tól,
- Dekor/virágok: 100e Ft-tól,
- DJ: 100e Ft-tól,
- Zenekar: 250e Ft-tól,
- Gyűrűk: 160e Ft-tól,
- Ceremóniamester/Vőfély: 60eFt-tól.
Biztos van amit kihagytam. Mi 74-en voltunk, volt amin sokat spóroltunk (pl. egy közeli barát aki amúgy virágos és a feleségem csinálta a dekort és a virágokat, nem akartunk mozgóképet, a gyűrűink nemesacélból készültek stb..) így lett a vége kb. 1,8M Ft és 2M Ft jött vissza.
Egyébként esküvőfotósként azt szoktam javasolni a pároknak, hogy állítsanak fel egy fontossági sorrendet arra vonatkozóan, hogy mik a legfontosabbak a számukra és ezeket foglalják le először, illetve ezekre költsenek töbet ami viszont kevésbé fontos, azom spórolhatnak, hiszen nem vagyunk egyformák de ami fontos számunkra abban nehezen kötünk kompromisszumot.
Hát ez nagyon nagyon sok mindemtők gügg még...(virág, ruha, dekoráció, köszönő ajándék, várös , megyeszékhely, felkapott nem felkapott étteren stb..)
Mi kisvárosban csináltuk direkt, sok dekoráció saját magunk csináltuk. És volt akinek szállást mi fizettük. Nem felkapott hely de szép! 80 főre olyan 2m volt ami meglepett de nagyon hogy lényegében visszajött az ára. Ez engem kicsit.bánt is, nem ezért csináltuk ;(
Mennyibe kerül egy autó?
Maga az esküvő ingyen van, pénzbe az kerül, ha az 50 fő szórakoztatásáról is szeretnél gondoskodni. Ez pedig annyiba amennyit rászánsz, lehet 50e de 50m is.
Kedves Kérdező,
Azon gondolkodj el akkor, hogy kell nektek mindenáron lagzi? Nem elég ha 2 tanúval bementek a polgárjenő hivatalba és kimondjátok az igent? Szerintem semmivel sem fogjátok egymást kevésbé szeretni, a megspórolt pénzen meg elmehettek egy kellemes nászútra.
Ha kevés pénzből akartok mindenáron lagzit szervezni, akkor bejönnek a majd rokon fotóz, az ismerős szépen beszél, ő majd lesz a vőfély, anyós jól főz, majd veszünk bográcsot, a suliból kölcsönkérjük a székeket és hasonló megoldások, amiket hidd el, ti se akartok.
Kedves Kérdező!
Van már saját tapasztalatod, hogy mennyibe kerül mostanság egy a kérdésben leírt esküvő?
Nagyon kíváncsi vagyok, mennyiből lehet kihozni egy kis esküvőt, mi 40 főre tervezünk, mindenféle luxus nélkül, de az árakról egyelőre még nincs infóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!