Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mai, modern zenét tudnátok elképzelni egy fiatalos lagzira, amire táncolni is jól lehet?
Ilyen swingpop/charleston-modernizálásokat, mint pl. Caro Emerald. Ezenkívül van még pár ötletem, de kérdés, nektek mi a stílusotok, és mennyire kell alkalmazkodnotok idősekhez:
- ha vmi ilyen "electro swing remix"-t beírsz google-re, ezer meg egy ilyen stílusú dalt kidob, abból meg bőven lehet válogatni
- Eurovízió-dalokat átvizsgálni kb. a 2005-ös évtől mostanáig... sok gagyi szar is lesz benne, de van pár táncolható, normális darab is
- ha latinos típusok vagyok, Enqrique Iglesias, J. Balvin stb.
- ami sztem az elmúlt évek popslágereiből viszonylag táncolható, de nem gagyi, azok a következők: Pharrell Williams-Happy, OneRepublic-Counting Stars, Thomas Rhett-Crash and Burn, Shakira-Rabiosa pl. (de ha más a stílusotok, csomó Jennifer Lopez, Kesha pl.-dal is van, ami pörgősebb)
- illetve ha lassú is kell, akkor John Legend: All Of Me, Ed Sheeran: Thinking Out Loud,
ami passzolna a leírásra, de hanyagolnék: az ilyen Szatmári feat. Jucus, Josh és Jutta, Spydance stb. egyéb diszkózenének csúfolt förtelmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!