Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Sötétbarna színű modern...

Sötétbarna színű modern beltéri ajtóhoz milyen színű laminált padlót tudtok elképzelni? Ugyanolyan színűt, mint az ajtó, vagy inkább más árnyalatot?

Figyelt kérdés

A falak fehérek,1 falon nagyon világos fehéres-bézs virágmintás tapéta lesz.

ilyen az ajtó:

[link]

ilyen laminált padló színekre gondoltam:

világos szürke:

[link]

szinte fehéres-szürke:

[link]

sötétebb barna:

[link]

Ötleteket várok, köszönöm szépen.

2015. jan. 30. 13:04
 1/4 anonim válasza:
58%
Szerintem legyen ugyanolyan, mint az ajtó.
2015. jan. 31. 20:56
 2/4 anonim válasza:
Szerintem a világosabb jobb, mint a sötét, a sötétet kicsit nehezebb tisztán tartani (hamarabb meglátszik rajta minden szösz). A világos megy az ajtó üvegéhez. Csak ízlésesen válogasd majd össze a bútorokat is:)
2015. jan. 31. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor megnyitottam az ajtó linkjét és még meg sem néztem az általad belinkelt burkolatszíneket, egyből egy olyannal tudtam elképzelni, mint amit elsőre felraktál.
2015. febr. 1. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem a világos padozatot, és ezért szavazok én is a világos színűre. Nálunk például egészen világos válogatott kőrisből van a parketta. Így szép világosak a terek, könnyű este is bevilágítani őket...
2015. febr. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!