Ehhez a laminált padlóhoz milyen falszín illik?
a képen látható padlóhoz illene szerintetek zöld színű fal? (Polifarbe H60-ra gondolok)
Ha nem,akkor milyen színt ajánlanátok?
Nekem speciel nem igazán jön össze a két szín együtt.
Alapvetően a fehéret mondanám, de ha mindenképpen színes falat szeretnél, akkor én inkább világoskékben, esetleg türkizben gondolkodnék.
nekem se jönne be a zöld szín!
inkább max fehér,világos bézs, esetleg 3 fal fehér, és 1 fal lehetne csak más színű(valami nagyon halvány natúr szín,vagy lehetne az egyik falon dekortapéta!)
Például. Szerintem zöld falhoz mindenképpen ilyen természetes, barnás fa színű parketta illik csak.
Mondjuk én speciel fehér fal párti vagyok. Textilekkel, kiegészítőkkel remekül színessé lehet tenni a szobát fehér falszín mellett is. Ellenben ha megunod a színét, sokkal olcsóbb mondjuk új függönyt venni, mint újrafestetni. Szerintem. :)
Szia! Szerintem valamilyen tölgyet használjatok. Mindenképpen sötét színű fát szoktunk ajánlani. Nekem ez végül is személyes szimpátia alapján van, de a kollégák is kivétel nélkül sötét színű padlót ajánlanak zöld/kék falhoz.
pl.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!