Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenét tudtok elképzelni a polgári esküvőre?
Szia.
Bevonulás nekünk ez volt : Pachelbel: Canon in D minor egyik változata
Ehhez ragaszkodtam...már jóval az előtt kiválasztottam, hogy a férjemet ismertem volna...:D tudtam ha én férjhez megyek csak erre akarok bevonulni.: Szerencsére a férjemnek is tetszett:)
bevonulásra ennél szebbet nem is tudok elképzelni...
a továbbiakban nekünk Nightwish zenék voltak instrumental verzióban (szöveg nélküli, csak zene) (kedvenc együttesem)
illetve az utolsó szám volt Üllői úti fák: Esküvő c. száma
az utolsó pedig AC/DC: Highway to hell :D
Nagyon szép, tényleg.
Nekem sincs még ötletem, de lehet nem is lesz...itt nem szokás...:(
Húúú de hasonlókat szerettek ti is :) kivéve a rock, azt nem szeretjük. De bevonulónak én is a Canon in D-t választottam, illetve a Bájolót pedig a gyűrűhúzáshoz/homoköntéshez. :)
Más egyéb?
Szia!
Nekünk szeptemberben lesz.Én ezeket választottam:
gyülekező zene:Enya: only time
bevonuló zene:Rómeó és Julia: szívből szeretni
gyűrű+aláírás:Amelie:Comptine D' un Aute Ete
Szűlőköszöntő zene: Kovács Kati:Úgy szeretném meghálálni
Nálunk lesz gyertyagyújtás és pezsgőzés ehez zene: Richard Clayderman-Ballade pour
Kivonulás:Republic: Szeretni valakit valamiért
:)
Bevonulás: Josh Groban-With you, Smetana-Moldova, Enya- Only time
Gyertyagyújtás, gyűrű, aláírás: Bryan Adams-I do it for you, Ray Charles-When a man loves a woman
Szülőköszöntő: Emberek-Mama, Celine Dion-Beauty and the beast, IdaMenzel-Let it go
Pezsgő, zárás: American Authors - Best Day Of My Life, Coldplay - Paradise, Elvis Presley - always on my mind, Beatles - Michelle, Beatles - Love me do, Mama Cass - Dream a little dream of me, Ronan Keating - When you say nothing at all
Nálunk ezek lesznek:
Bevonulás: Rómeó és Júliából a Szívből szeretni
Gyűrűhúzás: If you don'nt know me by now
Szülőköszöntő: Richard Claydermann: Ballade pour Adeline
Kivonulás: Aladdinból az Egy új világ
Nálunk:
Bevonulás: The Verve: Bittersweet simphony
Gyűrű+aláírás+pesgő: Enya: Only love (tudom, elcsépelt, de tetszik :) )
Szülőköszöntő: Búcsúzó (Jer' közelebb drága édesanyám/édesapám)
Aláfestő: Bella's lullably
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!