Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonsági őr esküvőn? Hallottatok már ilyenről?
Figyelt kérdés
Hallottatok már olyan esküvőről, ahol biztonsági őrt fogadtak hívatlan, nem kívánatos vendégek miatt? Templomi esküvőnél ez kivitelezhető egyáltalán? Hiszen a templom egy nyilvános hely, bárki bemehet imádkozni akár egy esküvő alatt is. Lagziban oké, hiszen ki lehet írni, hogy zártkörű rendezvény, oda tényleg nem lenne joguk belépni a hívatlan vendégeknek.2016. máj. 9. 19:50
1/14 anonim válasza:
igen már láttam ilyet sőt a múltkor a zsaruk is kint voltak valami gazdagok házasodtak és ott volt 2 autó rendőr biztosítani a helyszínt
2/14 anonim válasza:
Persze, szokás. Főleg amikor konkrét személyeket akarnak távoltartani az eseményről, dilis exet, alkoholista szülőket stb.
3/14 anonim válasza:
Én még ilyenekről nem hallottam, és nem is láttam.
Egy templomhoz azért ne állítsatok már őröket, az azért elég gáz és ciki. Aki betéved, hagyj döntse ő el, hogy akar-e maradni vagy sem. Titeket úgysem fog az a szegény nénike, vagy bácsika zavarni.
Ha nagyon akartok, akkor max a lagzinál, ott inkább el tudnám képzelni, ha nagyon muszály.
4/14 anonim válasza:
Igen hallottam. Ahogy a második írja.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem az ismeretlen hívő nénik és bácsik zavarnának. Konkrét személyeket nem szeretnénk látni az esküvőn.
2016. máj. 9. 20:09
6/14 anonim válasza:
Én még nem hallottam/láttam ilyet. De ha úgy érzitek indokolt...
7/14 anonim válasza:
egyrészt amit leírtak, másrészt van egy létszám, ami felett már tömegrendezvénynek vagy valami ilyesminek számít, és kötelező biztosítani a helyszínt. bár nem vagyok benne biztos, hogy esküvőkre is kell alkalmazni a szabályt
8/14 anonim válasza:
Még nem hallottam ilyenről. Ennek ellenére ha indokolt akkor jó ötlet lehet. Templomban meg nem hiszem, hogy bárki zavarogni akarna. Ha mégis akkor oda is beülhet a biztonsági őr feltűnés nélkül, nem kell feltűnően az ajtóban állva napszemüvegben névsorolvasást tartania. Viszont ha baj van ugyanúgy közbeavatkozhat. Gondolom Isten házából is ki lehet vezetni bárkit aki mondjuk verekedni próbál.
9/14 anonim válasza:
Előfordul ilyen is, meg olyan is, hogy az otthonukba bérelnek fel valakit aki vigyáz a házra. Most gondoljatok bele, a "Lányos ház" vagy a "lakodalmas ház" táblára akár azt is írhatnád, hogy "törj be!", tökegyértelmű, hogy mindenki a lagziban van, kb 12 órára üres a ház ezért a legtöbb helyen fizetnek valakinek akik figyel rá, hogy ne akkor akarják kipakolni a szülői házat.
10/14 anonim válasza:
Persze. Templomi esküvőnél az őr ha beül öltönyben a hátsó sorba, senkinek nem fog feltűnni, hogy nem vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!