Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sküvőn milyen színű zakóban legyen a leendő férjem?
Az erdőben a fák barnák, akkor legyen barna zakó.
Az jobb mint a zöld :)
Nézd csak, találtam erdész öltönyöket, ezek közt vannak nagyon elegánsak is.
Bocskai erdész viselet:
A felső linken épp egy krémszínű típus van, de nézegesd meg, ott vannak zöldek is, és szerintem nagyon-nagyon csinosak.
Itt egy másik típus:
Szerintem, ha találtok egy szépet, simán felveheti esküvőre.
Én úgy tudom, az erdészek walden-je, díszviselete csináltatható esküvőire is egy ismerősöm férje is abban házasodott. Csak ahhoz pl a Te ruhádnak is mennie kell, és a hófehér nem biztos hogy jól mutatna mellette.
Én mindenképpen respektálnám a kérését, hiszen ez az Ő nagy napja is, nem csak a tiéd.
"Erdész egyenruhák
Az erdészeknél sokféle egyenruha létezett, és létezik a mai napig. Ezek közül 1892-ben (a bányász egyenruhákkal együtt) a waldent és az atillát egységes viseletként fogadták el. A walden a hétköznapi viseletük volt, az atilla pedig az ünnepi, díszegyenruhájuk.
Walden
Őzbarna színű anyagból készült, derékban szabott, hátul felhasított rövid zubbony. Elöl öt, erdészcsillaggal díszített aranygomb található. Hátul a hasítékot három-három gomb díszíti. Az aufhoz hasonlóan állógallér és paszomány jellemzi, melyek a szaknak megfelelő színű bársonyból készülnek. Alapvető különbség az auf és a walden között, hogy a walden derékban szűkített és eredetileg is zsebekkel készült.
Atilla
Az erdészek díszegyenruhája, palackzöld vagy fekete színű anyagból készül. Derékban szabott, állógallérú, alulról felfelé hosszabbodó hét aranypaszománttal gombolható. A kézelő fölött és hátul vitézkötések, valamint aranyzsinór-fonatok díszítik. Csak aranykötéses csizmanadrággal és csizmával hordják."
Erdész díszegyenruha:
Miért akar az esküvőjén is erdész-vadász egyenruhában lenni?Sikerült egy újabb zsákmányt elejtenie?:))
Bocs,csak poénkodtam,sztem olyan ruhában van a pár a saját esküvőjén amilyenben szeretne.Az ő napjuk,mindennek úgy kell lennie ahogy ők akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!