Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez sküvőn milyen színű zakóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sküvőn milyen színű zakóban legyen a leendő férjem?

Figyelt kérdés
Én szeretném ha feketében lenne, de ő mivel erdész és vadász ezért szeretné ha zöldben lenne. Hajlok felé én is de nem toom hogy helyes lenne-e. Szerintetek??
2010. ápr. 4. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Ti napotok, ha Nektek tetszik (nem tongyó:)) akkor más ne érdekeljen:)

Sok boldogságot:)

2010. ápr. 4. 21:41
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Zöld? Jézusom...gusztustalanabbat nem tudott volna választani?:D
2010. ápr. 4. 21:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Abban lesz, amiben akar. Lehet tűzoltó-egyenruhában is, meg fehér szokingban is, meg díszmagyarban is...

Ha a zöld mellett dönmtötök, akkor ne sima zöld öltöny legyen, mert az tényleg hányinger. Legyen inkább valami egyértelműen erdészes-vadászos zakója.

2010. ápr. 4. 21:43
 4/18 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó...hát jó nagy IQ fighter lehetsz... egyenruha... tudod..
2010. ápr. 4. 21:43
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
upsz, bocsi, akkor előtte szólónak írtam:)
2010. ápr. 4. 21:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Sima zöld tényleg ne legyen, válasszatok valami "vadászosat", persze a puska nem kell :)
2010. ápr. 4. 21:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Bocs rosszul fogalmaztam nem teljesen zöldre gondoltam én sem és ő sem, hanem erre az "erészes" öltönyre!!
2010. ápr. 4. 21:52
 8/18 anonim ***** válasza:
84%

És az a drága ember arra nem gondolt, hogy éppen most nem kellene zöldet viselnie, hiszen ez a nap más mint az összes többi?

Egyébként is, zöld zakó... Hát én nem tudok szép zöld zakót elképzelni! Elhiszem, hogy a fekete túl hivatalos és átlagos, unalmas neki de lehet kapni annyifélét, hogy némelyiket öröm felvenni!

Remélhetőleg neked, mivel nő vagy jó ízlésed van. Segíts neki valami divatosat, szépet választani. Ha szerencsétek van azt később is felveheti.

2010. ápr. 4. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld rábeszélni a feketére és valami jófej zöld inget+nyakkendőt hozzá. Olyan sok féle van!

Nálunk a hófehér, mályva, halványzöld színek voltak (ruha, teríték, székszoknya....) Férjemnek félve előadtam, hogy mit szólna egy mályvaszínű inghez....tetszett neki és hihetetlenül jól állt rajta. (aki eredetileg szakács, még jó, hogy nem akart kockás nadrágban meg séfkabátban lenni.....)

légy ügyes és próbáld lebeszélni a zöldről :) Persze a ti döntésetek...de zööööööld?????? :)

2010. ápr. 4. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nem értem mit kell fújolni. Az erdészruha/vadászruha szerintem OK, ha beleegyezik a feleség. De én eltudok képzelni egy szép zöld öltönyt is. Mondjuk ilyen zöldben:

[link]

(Ne a ruhát nézzétek, hanem a színét!)

2010. ápr. 4. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!