Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre pár centis sarok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre pár centis sarok?

Figyelt kérdés

Most keresgélek az esküvőmre cipőt, és szeretném kikérni a tanácsotokat.

Ami biztos, hogy mindenképpen szandálban leszek, mert július 16-án lesz az esküvő, szóval valószínűleg 40 fok lesz.

Az egyik opció, hogy egy max(!) 8 centis+platform cipőt veszek, mert csak 160 centi vagyok. (Platformoson kívül nem tudok más magassarkút elviselni.)

Viszont ennél félek, hogyha megfájdul a lábam, és átveszem lapostalpúra, akkor ráfogok lépni a ruhámra utána.

A másik opció, hogy egy pár centis cipellőt veszek, a kényelem miatt.

Ezt a cipőt néztem most ki: [link]

Szerintetek ez illik esküvőre? Vagy maradjak a magasabb és csinosabb cipő mellett?

2016. márc. 17. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Függ a ruhától is. A legtöbb menyasszonyi ruhában a cipő nem, vagy alig látszik. Nálam a kényelem volt a fő szempont, hiszen egész nap abban kellett lennem, táncolnom, stb.
2016. márc. 17. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Amit linkeltál, szerintem egyáltalán nem való esküvőre.

Ez pl szerintem szép:

[link]

Én a helyedben mindenképp csinosabb szandit vennék fel, a 8 cm-s felejtős, szerintem túl magas.

2016. márc. 17. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
# 2: Az általad linkelt SEM esküvői cipő. A menyasszonyi cipő/szandál attól menyasszonyi, hogy a talpa is fehér.
2016. márc. 17. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Vegyél talpbetétet,és ragaszd be az ujjaid,meg sarokvédőt is lehet venni és akkor kényelmesen rophatod egész este magassarkúban is akár :)

Vagy pedig elviszed cipészhez a cipőt aki kicsit tágít rajta sámfán :)))

Legyen egy "vonulós" cipő és egy kényelmesebb váltócipő(mint a ccc -s szandál pl)

2016. márc. 17. 14:42
 5/9 A kérdező kommentje:

#2: Amit te linkéltél sajnos azért nem jó, mert ha magassarkút veszek, akkor szeretném, hogy platformos is legyen (úgy sokkkkkkal jobban bírja a lábam hosszú távon is, mert puhán járok)

#3: Az igazi menyasszonyi cipő valóban teljesen fehér. Viszont én fehér és arany között is válogathatok a kiegészítőknek köszönhetően :)

2016. márc. 17. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha attól kell félned, hogy rálépsz a ruhádra, akkor az van olyan hosszú, hogy eltakarja a cipőd is. Nekem is ilyen lesz, és én határozottan a kényelemre hajtok- jelen kontextusban a CCC-s szandált választanám. Függetlenül attól, milyen színű a talpa. Én egyébként szeretem a magassarkúkat, van platformos is, éktalpú is, nagyon kényelmesek, de nem 10-12 órányi ugrándozós, táncolós, sétálós, talpon levős aktív esküvőre. Márpedig a menyasszonynak bizony sokat kell ugrabugrálnia a lagzin :) Szóval, bár a mindennapokban egy 8 órás munkanapra az irodába minden további nélkül választom a 15 centis magassarkúm (se nem platform, se nem éktalp), az esküvőmön az is lehet, hogy egy sima fehér topánt fogok viselni, mert szerintem lesz ott nekem elég bajom fájós láb és kibicsaklott boka nélkül is :D A ruha úgyis eltakarja, senki sem figyeli egyébként sem- egyik barátnőmnek a fehér ruhához élénk, sötét narancssárga topánja volt, amit csak akkor vett észre bárki, ha a menyasszony kifejezetten úgy akarta (felhúzta a szoknyáját és a cipőt mutatva fotózkodott). Ha ennél így volt, akkor a cipőmagasság ebből a szempontból már nem fog számítani :)
2016. márc. 17. 15:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem én is az alacsonyabb mellett fogok dönteni :)

Nem feltétlenül ez a CCC-s, még azért van időm bőven keresgélni :)

2016. márc. 17. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy teljesen egyszerű egybetalpú fehér platform szandált vettem a kínaiban. Nem tudok magassarkúban járni, de ez kényelmes. Kemény 1500ft fizettem érte és később is tudom használni. Teljesen mindegy milyen cipőt veszel, ha hosszú a ruhád senki nem fogja látni.
2016. ápr. 8. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem július elején lesz az esküvőm, térdig érő ruhát varrattam és kinéztem hozzá egy selyem borítású esküvői szandit, de már sehol sem lehet kapni. Ezután találtam egy egyszerű fehér lakkbőr szandit és szerwlem volt első látásra. Kényelmes, nem túl magas, de nem is alacsony és fehér. Nem fog mindenkinek tetszeni, de azt biztosan tudom, hogy nekem és a páromnak igen. A többi nem számít.
2016. ápr. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!