Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre pár centis sarok?
Most keresgélek az esküvőmre cipőt, és szeretném kikérni a tanácsotokat.
Ami biztos, hogy mindenképpen szandálban leszek, mert július 16-án lesz az esküvő, szóval valószínűleg 40 fok lesz.
Az egyik opció, hogy egy max(!) 8 centis+platform cipőt veszek, mert csak 160 centi vagyok. (Platformoson kívül nem tudok más magassarkút elviselni.)
Viszont ennél félek, hogyha megfájdul a lábam, és átveszem lapostalpúra, akkor ráfogok lépni a ruhámra utána.
A másik opció, hogy egy pár centis cipellőt veszek, a kényelem miatt.
Ezt a cipőt néztem most ki: [link]
Szerintetek ez illik esküvőre? Vagy maradjak a magasabb és csinosabb cipő mellett?
Amit linkeltál, szerintem egyáltalán nem való esküvőre.
Ez pl szerintem szép:
Én a helyedben mindenképp csinosabb szandit vennék fel, a 8 cm-s felejtős, szerintem túl magas.
Vegyél talpbetétet,és ragaszd be az ujjaid,meg sarokvédőt is lehet venni és akkor kényelmesen rophatod egész este magassarkúban is akár :)
Vagy pedig elviszed cipészhez a cipőt aki kicsit tágít rajta sámfán :)))
Legyen egy "vonulós" cipő és egy kényelmesebb váltócipő(mint a ccc -s szandál pl)
#2: Amit te linkéltél sajnos azért nem jó, mert ha magassarkút veszek, akkor szeretném, hogy platformos is legyen (úgy sokkkkkkal jobban bírja a lábam hosszú távon is, mert puhán járok)
#3: Az igazi menyasszonyi cipő valóban teljesen fehér. Viszont én fehér és arany között is válogathatok a kiegészítőknek köszönhetően :)
Szerintem én is az alacsonyabb mellett fogok dönteni :)
Nem feltétlenül ez a CCC-s, még azért van időm bőven keresgélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!