Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez jo ruha lehet egy esküvőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jo ruha lehet egy esküvőre? Kép

Figyelt kérdés

Tavaszi-nyári esküvőre megyek a baratommal, eközött a ket ruha kozott varialok. Melyik illik jobban egy eskuvore es az azt kovetko lagzira?Hagyomanyos eskuvo lesz hagyomanyos lagzival nem ilyen amerikai mintara epitett...:)

[link]

[link]

2016. márc. 4. 23:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%

Inkább ez:

[link]

2016. márc. 4. 23:12
 2/24 A kérdező kommentje:
A ket ruha fazonban minimalisan elter a dekoltazsnal es a vall reszeknel...
2016. márc. 4. 23:12
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem jó, szolidabbat vegyél fel, esküvőre nem így kell öltözni, ha én lennék a menyasszony, és valaki így jelenne meg, hazaküldeném.
2016. márc. 4. 23:14
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Szin szerint, inkabb a masodik, a helyedben egy kisse szolidabb kivagasut valasztanek.
2016. márc. 4. 23:16
 5/24 A kérdező kommentje:
3as, tenyleg? ne erts felre, de mi olyan kihivo a ket ruhaban? nem pantnelkuliek, fedett valluak, van egy kis dekoltazs resz, de azert csinos szerintem, foleg hogy vekony testalkatu vagyok, aranylag kis mellekkel igy nem lenne hot k..rvas ha van egy kis kivagasa a ruhanak hanem attol valik az en lapos felsotestemen csinosabba:) Ha ez mar tulzas milyen ruhat ajanlanal amiben csinos is tud lenni azert valaki? Koszi a valaszodat!
2016. márc. 4. 23:17
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, aminek nincs ekkora dekoltázsa, mindegy, hogy nincsenek nagy melleid. Egyéb gond nincs vele, de ne magadat mutogatni menjél már egy esküvőre.
2016. márc. 4. 23:21
 7/24 A kérdező kommentje:

ez?

[link]

2016. márc. 4. 23:23
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de szerintem ízléstelen vagy.

"Kis dekoltázs"? Akkor számodra milyen a nagy? Ami köldökig ki van vágva?

Attól még hogy takarja a vállat és nem pántnélüli, nem lesz esküvőre illő, max egy mezei bulira, ahol pasit szeretnél felszedni egy estére..De azért megjegyezném, hogy rengeteg olyan pánt nélküli ruhát láttam már, ami tökéletesen illene ehhez az alkalomhoz. De természetesen a te döntésed, csak számolj azzal, hogy lejáratod magad.

Én maradnék a szolidabb vonalnál: [link]

De talán a te stílusodnak ez inkább felel meg és ez még elfogadható: [link]

Tudod a kevesebb néha több..

2016. márc. 5. 00:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Te sem voltal meg eskuvon, ugye?

En tutti hogy nem jaratnam le magam ilyen ruhakkal az eskuvon es ha baratom az ifju par, akkor oket sem egetnem azzal, hogy rifke baratnojuket is elhivtak a lagzira.

Eskuvore mesz ember, egy fiu meg egy lany elete egyik legboldogabb napja lesz ez, erezd magad megtisztelve, hogy ezt veled meg akarjak osztani. Ne qrd mar el a hangulatot azzal, hogy ugy mesz oda mint egy ceda aki fel akar szedni vmi nyalcsorgato ferfit.

Egy hazibuliba, egy folyopart menti partyra, egy dijkiosztora barmikor barmelyiket felveheted, de egy eskuvore egyiket SEM! Ha csak nem akarod nagyon durvan lejaratni magad, megalazni a mennyasszonyt, es a nasznep csunya tekintetet magadra vonni. Mert ha ez a cel, akkor mindegy melyiket veszed fel, sikered lesz.

2016. márc. 5. 00:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem esküvőre való egyik se, főleg a templomban néznél ki hülyén ezekben. Esetleg a lagzis, táncolós részre felveheted, de a szertartásokra szerintem semmiképp, túl kihívó..
2016. márc. 5. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!